Sultanbeyli ve Fenerbahçe’ye ziyaret

CHP’nin İBB başkan adayı İmamoğlu, önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u ziyaret etti. Daha sonra Sultanbeyli’de yurttaşlarla buluşan İmamoğlu ile Maruze Keleş adlı kadının diyaloğu dikkat çekti.

Yayınlanma: 16.01.2019 - 20:21
Abone Ol google-news

 

Sultanbeyli’de seçim çalışmaları yürüten CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile Maruze Keleş isimli bir kadın arasında ilginç diyaloglar yaşandı. “Sana börek, kete yaparım ama oy vermem” diyen Keleş’e, İmamoğlu da “Oyunuzu değil, duanızı istiyorum. Seçileceğim, gelip böreklerini, ketelerini yiyeceğim, enerji alıp 5 yıl deli gibi çalışacağım” diyerek ziyaret için adresini aldı.

Seçim çalışmaları kapsamında İmamoğlu dün ilk olarak Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı Ali Koç’u Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda ziyaret etti. İmamoğlu, Koç’a Atatürk takvimi, özel baskı Nutuk, “Karikatürlerle Atatürk” ve “Sivas’ın 108 Günü” kitaplarını hediye etti. Ziyaretin ardından İmamoğlu, “İstanbul’un en büyük 3 markası Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’tır. Hazır böyle değerler varken İBB çok da anlamlı münasabetler kuramadı kulüplerimizle. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi unsurlarla daha yoğun ilgilenmeliyiz. Suni ortamlarda büyütülen ve farklı yere konumlanan kavramlar çok tutarlı ve kalıcı olamıyor” dedi. Ali Koç da 3 markanın daha da geliştirilmesi için her türlü desteğe hazır olduklarını  söyledi. İmamoğlu daha sonra Çarşamba pazarında esnaf ve yurttaşlarla buluştu, ardından Sultanbeyli Şoförler Odası ve Esnaf Odası ile Oto Sanayi esnafını ziyaret etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler