Kocaoğlu: Partimi bırakmam!

Geçtiğimiz gün sürpriz şekilde yeniden aday olabileceği sinyalini veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Aday adayı olarak müracaat ettim. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum." dedi.

Yayınlanma: 17.01.2019 - 18:40
Abone Ol google-news

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gaziemir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi Tanıtım Toplantısı’nda, yaşanan sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

150 yıllık belediyede 15 yıl belediye başkanlığı yaptığını kaydeden Kocaoğlu, şunları kaydetti: “Biz bırakalım, bir genç arkadaşımız bu bayrağı alsın ileriye götürsün dedik. Ama gelişmeler, yaşadığım olaylar, dün sabah tekrar aday adayı olma kararı vermeme neden oldu. Ben aday adayı olarak müracaat ettim. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Kim aday olursa olsun, bana bu ulvi görevi veren partime ve İzmirliye karşı çalışmak istiyorum. Ne partimi ne İzmirliyi bırakmak ne de başka bir amacım olmadığını namusum üzerine buradan taahhüt ediyorum. 15 yıldır hemşerilerim için çalışıyorum. Kumpaslara karşı birlikte direndik. Eğer aday gösterilirsem geceli gündüzlü hemşerilerim için çalışacağım."

 



<haber-yatay:1203993,1203655,1203468,1203118>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler