AKP’li Kurtulmuş yerel seçimler için Cumhurbaşkanına destek istedi

Mart 2019'da yapılacak olan ve yerel yönetimlerin belirlenececeği seçimlere yönelik konuşma yapan AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş,''Milletimiz bizi bırakmayacak, AK Parti'nin bu siyasi yürüyüşüne destek olacak, Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımıza destek verecek ve inşallah bu zor virajı da geçtikten sonra önümüzde 4 yıl seçim olmadan pür hizmet dolu bir 4 yıl olacak'' dedi.

Yayınlanma: 18.01.2019 - 23:17
Abone Ol google-news

Trabzon’da bulunun AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ortahisar Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile bir araya geldi.

Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan ve belediye başkanları, mahalle ve köy muhtarları ile il genel meclisi ve belediye meclisi için üyeler seçileceği yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimler için oy talebinde bulunan Kurtulmuş, ‘’Milletimiz bizi bırakmayacak, AK Parti'nin bu siyasi yürüyüşüne destek olacak, Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımıza destek verecek ve inşallah bu zor virajı da geçtikten sonra önümüzde 4 yıl seçim olmadan pür hizmet dolu bir 4 yıl olacak. Trabzon'da diğer şehirlerimiz de büyük gelişme kaydedecekler." İfadelerini kullandı.

Kurtulmuş’un ifadeleri şu şekilde:

CenabıAllah bu dünyada çalışana verir, çalışmayan hiç kimseye kim olursa olsun durduk yerde CenabıAllah başarı vermez. Bunu biliyoruz ve onun içinde gayretle çalışıyoruz. Ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız büyük bir gayretle çalışıyoruz. Bu seçimde de öyle olacağını ümit ediyoruz. Milletimiz bizi bırakmayacak, AK Parti'nin bu siyasi yürüyüşüne destek olacak, Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımıza destek verecek ve inşallah bu zor virajı da geçtikten sonra önümüzde 4 yıl seçim olmadan pür hizmet dolu bir 4 yıl olacak. Trabzon'da diğer şehirlerimiz de büyük gelişme kaydedecekler."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler