‘Yıldırım doğru yolu buldu’

İmamoğlu, AKP’li rakibinin istifa açıklamasını değerlendirdi.

Yayınlanma: 30.01.2019 - 21:57
Abone Ol google-news

 

 

 

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP İzmir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer İle Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat merkezinde bir araya geldi. İmamoğlu, Soyer’in ziyaretine ilişkin, “Sevindirici olan çok kıymetli tecrübeli arkadaşlarımızla yola çıkmamız. İzmir belediye başkanı olarak bana onur verdi. İşbirliğimiz hem fikirsel anlamda Türkiye’deki birçok kent için devam edecektir. Türkiye’nin lokomotifi olma açısından büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum”dedi.

<haber-dikey:1224874>

Tunç Soyer de “İmamoğlu gibi başarı hikâyesi arkasında olan birinin olması bizim için çok umut verici. Dualarım seninle eminim ki İstanbul’u değiştirip hak ettiği yere çıkaracaksın. Türkiye yerelden değişecek. Yereldeki başarıyı bizler ortaya koyacağız”diye konuştu.  

‘Yıldırım doğruyu buldu’

Seçim çalışmaları kapsamında dün Başakşehir ve Esenyurt’ta yurttaşlarla buluşan İmamoğlu, Başakşehir’deki sanayi merkezlerini gezerek bölgenin yönetici ve çalışanlarıyla sohbet etti. İmamoğlu, Binali Yıldırım’ın istifa edeceği yönündeki açıklamasını değerlendirerek, “Doğru yolu buldu, bence şimdiden vermesi lazım, anayasa maddesi netti” dedi.

Eski CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın  kendisine randevu vermediği yönündeki açıklamasının sorulması üzerine İmamoğlu, “Murat Hazinedar benim arkadaşımdır. Konuşuruz, düzeltiriz” yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler