Soylu: Anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdiler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Küçükçekmece'de yaptığı konuşmada "Biz daha önce ittifak yapmadık. Neden şimdi ittifak yapıyoruz. Çünkü 7 yıldır anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdiler." dedi.

Yayınlanma: 23.03.2019 - 15:49
Abone Ol google-news

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Küçükçekmece'de yurttaşlarla buluştu. Bakan Soylu'ya AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz de eşlik etti. Bakan Soylu, Sefaköy Fevzi Çakmak Meydanı'nda seçim otobüsünden esnaf ve yurttaşlara seslendi. Soylu, "Biz daha önce ittifak yapmadık. Neden şimdi ittifak yapıyoruz. Çünkü 7 yıldır anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdiler. Önümüzde ilk defa 4 buçuk yıl seçim olmayacak. Türkiye önümüzdeki dönemde büyüyecek, Türkiye bu dönemde güçlü adım atacak, ekonomi gürül gürül olacak. Yerli milli üreteceğiz. Ülkemde terörün kökünü kazıyacağız. Kalmayacak bu musibet artık." dedi.

"MİLLETE MUSALLAT OLANA MUSALLAT OLURUM"

Soylu konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'da 2017'de günde 78 hırsızlık oluyordu. Bir yılda bunu 40'a düşürdük. İstanbul'da bekçi sayısı 5 bin olacak. Karakollarımıza da takviye yapıyoruz. 5 bin polis daha vereceğiz İstanbul'a. Aynı zamanda, her karakolumuza güven masası diye bir masa oluşturduk. 2 bin 500 kadın polis alacağız ve vatandaşa en güzel şekilde hizmet edecek. Bir anne çocuğunu okula gönderdiği zaman aklı geride kalmayacak. 2018 yılında 275 mafyayı çökerttik. Millete musallat olana, musallat olurum."
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler