Kılıçdaroğlu'ndan Abdülkadir Selvi'ye sert tepki

Ankara'daki terör saldırısın hakkında açıklama yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin yönetilemediğini belirterek, "Türkiye savruluyor" dedi. Kılıçdaroğlu, 'Terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor' diyen AKP yandaşı Abdülkadir Selvi'ye de tepki gösterdi.

Yayınlanma: 14.03.2016 - 13:36
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki terör saldırısının ardından CHP Genel Merkezi'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Parti olarak, hükümete 'açık çek' verdiklerini söylen Kılıçdaroğlu, "Yeter ki terörü bitirelim. Bizim üstümüze düşen bir görev varsa söyleyin beraber yapalım. Bunu her ortamda ifade ettim" dedi.

"7 Haziran sonrası terör azmaya başladı" diyen Kılıçdaroğlu, terörün bitmediğini belirterek, "Her saldırıda önlem alıyoruz ama nedense daha çok insan kaybediyoruz. Sayın Davutoğlu'na açık çağrı yapıyorum, Ankara emniyet müdürünü sen atayamıyorsan, beraber atayalım. Ankara'da aylardır emniyet müdürü yok. Şimdi merak ediyorum, faturayı kime çıkaracaklar? Çıkın milletin önüne açıkça söyleyin, kim engel oldu size?" diye sordu.

Türkiye Cumhuriyet'inin yönetilemediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Tek kelimeyle söyleyeyim, Türkiye savruluyor" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu, "En acı feryat annelerin feryatlarıdır. En dayanılmaz acı evlat acısıdır. Bu acıya katlanmak bizim hakkımız mıdır, işimiz midir? Kim bize bu acıyı tattırıyor. O annelerin feryatları, emin olun dünyayı kapladı. Ama hala birileri duymazlıktan geliyor" ifadelerini kullandı.

‘Terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor’ diyen Abdülkadir Selvi’ye sosyal medyada büyük tepki

ABDÜLKADİR SELVİ'YE SERT TEPKİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor' diyen AKP yandaşı Abdülkadir Selvi'ye de tepki gösterdi. "Neredeyse her haber kanalının içinde bir hükümet komiseri arkadaşımız var. Ve halka terörle yaşamaya alışmalıyız diyor. İyi de niye terörle yaşamaya alışalım" diyen Kılıçdaroğlu, "Bir beceriksizliği halka fatura etmenin manası nedir? Hangi gerekçeyle siz televizyona çıkıp böyle konuşuyorsunuz. Aydın diye geçiniyorsunuz. TV ekranlarına sizi beceriksizliği kapatmak için değil sorunu nasıl çözebiliriz diye çıkarmalı. Türkiye Cumhuriyeti bu kadar beceriksiz mi?" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler