Binali Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na tehlikeli 15 Temmuz sorusu

Ey Kılıçdaroğlu sen hiç 15 Temmuz şehitlerinin davalarına gittin mi? Önce şehitlerin davalarına git." diyen Binali Yıldırım, hem kendisini hem de Erdoğan'ı zor durumda bırakacak.

Yayınlanma: 01.12.2017 - 15:34
Abone Ol google-news

<video:877646>

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Sancaktepe'de yaptığı konuşmada CHP'nin ABD'de görülen Rıza Sarraf davasına ilgi göstermesini eleştirerek, "CHP kadroları Amerika'ya tanışmış, bu davayı takip ediyorlar. Ey Kılıçdaroğlu sen hiç 15 Temmuz şehitlerinin davalarına gittin mi? Önce şehitlerin davalarına git." diye konuştu.

 NE BİNALİ YILDIRIM NE TAYYİP ERDOĞAN?

 CHP lideri Kılıçdaroğlu'na "15 Temmuz şehitlerinin davalarına gittin mi? Önce şehitlerin davalarına git" diyen Binali Yıldırım'ın kendisi de şimdiye kadar hiç bir darbe davasını izlemedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan da bugüne kadar hiçbir darbe davasına gitmedi.

 15 Temmuz darbe davalarının görülmeye başlamasının ardından 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gazilerin "AKP'liler nerede, neden bu davaları takip etmiyorlar?" tepkilerinin ardından AKP'li vekiller davaları takip etmeye başlamıştı. 

Öte yandan aralarında Gürsel Tekin'in de olduğu bir çok CHP milletvekili de çeşitli illerde görülen darbe davalarını izledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler