Ankara Belediye Başkanı Mustafa Tuna: Ben işime bakarım. Dinozormuş, fıskiyeymiş...

Gökçek'in istifası sonrası göreve gelmesinin ardından Ankara'daki meşhur dinozor heykeli ile belediye binasının önündeki fıskiyeyi kaldıran Tuna, Habertürk TV'de canlı yayına katıldı.

Yayınlanma: 06.04.2018 - 10:31
Abone Ol google-news

<video:874515>

Ankara Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Fıskiye neden kaldırıldı?" sorusuna "Bunları böyle tabulaştırmak, kutsal bir şey yapmak pek doğru değil. Onun da sebebi şu; göreve geldikten sonra sayın bakanlarımız ziyarete geldiler. Bakanlarımız gelince, korumalar falan orada bir araç trafiği oldu. Ben bilmiyordum da böyle bir şey olduğunu. Öyle bir şeyim yoktu. Bir fıskiyenin orada olmuş, burada olmuş… Ben işime bakarım. Şöyle oldu, böyle oldu dinozormuş, fıskiyeymiş… Ben bunlara takılırsam, ileriye dönük yapacağım işlerin planlamasını yapamam" yanıtını verdi.

"Sevmeyenlere sevdiremem, sevenlere de 'Sevme' diyemem"

Tuna, Gökçek döneminin izlerini silmeye çalışıp çalışmadığına ilişkin sorunun ardından ise "Böyle bir şeye güç yeter mi? Böyle bir imkan var mı? Yani yılların Melih Gökçek'ini benim, insanların kalbinden, insanların düşüncelerinden silmeye imkanım var mı? Sevenine de sevmeyenine de. Yani sevmeyenlere sevdiremem, sevenlere de 'Sevme' diyemem. Bu mümkün olabilir mi? Siyasi tarihimizde de bazı figürler vardır ki bunu kimse silemez yani" açıklamasında bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler