İnce, Erdoğan'ın karnesini açıkladı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Karabük'te yurttaşlara seslendi. İnce, "Çocuklar bugün karne aldı. Ben de bir öğretmen olarak Erdoğan’a bir iki not vereyim. Ekonomi sıfır, tarım sıfır, Türkçe yüzde 100 sıfır. Çünkü Ce-Ha-Pe diyor. Ama 10 aldığı dersler de var. Mesela kandırılma 10, FETÖ’ye destek 10" dedi.

Yayınlanma: 08.06.2018 - 13:41
Abone Ol google-news

<video:992233>

 

Muharrem İnce, Karabük'te yurttaşlara sesleniyor. İnce'nin konuşmasından satır başları: 

"BEDAVA KEK YEMEK İSTİYORSANIZ ERDOĞAN'A OY VERİN"

Bu ülkeyi yönetenler 'CHP çivi mi çaktı' diyor. O sattıklarını kim yaptı?  Ben aş, iş, tencereye et diyorum. O gelmiş kıraathane açacağım diyor. Aklımda iki şey var. Acaba yanında FETÖ'cüler mi var? Yada bıktı bu işten de İnce bu işi devralsın mı diyor? Ben çocuklara iş diyorum o bedava kek verecekmiş. Yani eyy milletim sizi de bu seçim kekleyeceğim diyor. Oturacağız orada bedava kek yiyeceğiz ha... Bedava kek yemek istiyorsanız Erdoğan'a oy verin. Fabrikada çalışıp ekmeğinizi kazanmak istiyorsanız bana oy verin.

<video:992227>

"TESADÜFE BAK"

Yandaş iki gazeteciyle televizyona çıkmış. İki şairin ölüm yıl dönümü bugün diyor. Tesadüfe bak Erdoğan'ın dosyasından çıkıyor. Sorular önceden planlanmış. Sana sesleniyorum yüreğin varsa, istediğin bir televizyonda karşıma çık. Siyasetçi gelecek seçimi, devlet adamı gelecek nesili düşünür.

"EN BÜYÜK FETÖ'CÜ SENSİN KENDİN SÖYLÜYORSUN"

Erdoğan 'FETÖ bizim zamanımızda büyüdü' diyor. Eyy Erdoğan sizin zamanınızda büyüdüyse Bank Asya'ya 100 lira yatırandan vatandaştan ne istiyorsun? En büyük FETÖ'cü sensin kendin söylüyorsun.

 

<video:992262>

“ERDOĞAN’A KARNE VEREYİM”

Çocuklar bugün karne aldı. Ben de bir öğretmen olarak Erdoğan’a bir iki not vereyim. Ekonomi sıfır, tarım sıfır, Türkçe yüzde 100 sıfır. Çünkü Ce-Ha-Pe diyor. Ama 10 aldığı dersler de var. Mesela kandırılma 10, FETÖ’ye destek 10.

“KANDIRILDIM” VİDEOSUNU İZLETTİ

Kandırılmış mı kandırılmamış mı onu da izleyelim. Bir gün kandırıldım, bir gün kandırılmadım diyor. FETÖ, Apo, Barzani, Obama kandırdı; sonra çıkıp diyor ki “Rabbim beni affetsin” Ben de rabbim onu affetme diye dua ediyorum.

'APOLET' AÇIKLAMASI

Bu süreçte bir de başka tartışma var. Apolet sökersin, sökmezsin tartışması. İftar yemeğine Paşa katılabilir. Üniformayla katılıp Erdoğan beni eleştirirken alkışlarla ben onu emekli ederim. Dediğimin arkasındayım. TSK mensubu, siyasetin içinde olamaz. Rakiplerin eleştirildiği toplantıda alkış yapamazsın. Alkış yaparsan 30 Ağustos'ta emekli ederim seni. Başarılı bir paşaymış olabilir. Yaptığı görevden ödülünü veririm. Yanlış yaptığında da cezasını veririm. Bu kadar basit.

"ÖYLE KIRAATHANE FALAN DEĞİL, YURTDIŞINA GÖNDERECEĞİZ"

Şehir Hastanelerini, köprüleri yıkacağımı söylüyorlar. O sarayı başına yıkacağım. Yani saray kültürünü yıkacağım . En düşük emekli maaşı 1500 tl olacak. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 1 asgari ücret alınacak. 19 Mayıs ve 29 Ekim'de 500'er lira burs alacaksınız. 2 yıl içinde hiçbirinizi tarikat yurtlarına muhtaç etmeyeceğim. Sizleri yurtdışına göndereceğiz. Öyle kıraathane falan değil. Size dil öğreteceğiz. Vikipedia'yı serbest bırakacağız. Passolig'i kaldıracağız. Gençlerle marka yaratacağız. 

"ANAM MİLLETE YANLIŞ BİLGİ VERDİ DEMİŞ"

Mal varlığımı açıkladım. Gazeteci arkadaşlar anama gitmiş. Ufak kardeşim haberi getirmiş. Anam demiş millete yanlış bilgi verdi. 'Niye?' demişler. 'Dört koyunu var onu dememiş' demiş. Doğru demiş. Üç tane de arı kovanım var. Ben köy çocuğuyum ne yapayım?

"TURGUT ÖZAL SATACAKTI NECDET CALP SATTIRMADI"

Ben size bir köprü hikayesi anlatayım. Geçen gün komünistler köprüyü satacaktı Özal sattırmadı diyor. Allah allah. O tartışmayı dün gibi hatırlıyorum. Turgut Özal satacaktı. Necdet Calp sattırmadı.

"ERDOĞAN'A KIRAATHANE KURACAĞIM "

Hafızası da kaybolmuş. Anlattığı şeyler abuk subuk şeyler. Tek parti döneminde ilkokulda okudum 75 kişilik sınıflar vardı diyor.Cumhuriyet 1923'te kuruldu 1950'de çok partili yaşama geçtik. Erdoğan 1954 doğumlu. Doğmadan 4 sene önce ilkokulda okumuş. Yalancı mı? İnce hastalığa tutulunca aklı mı karıştı? Meydanlara geliyor bay Muharrem diyor. Sözde beni elitist, seçkinci yapmaya çalışıyor. Ben sıradan bir köylüyüm. Halk çocuğuyum halk. Sen de benim gibiydin. İmam Hatip'te okurken fakir fukaraydın. Ama haram helal ver Allah'ım garip kulun yer Allah'ım dedin, harama bulaştın. Sen emeklilik günlerinde söz veriyorum. Kıraathane kuracağım sana orada duracaksın.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler