Rıdvan Dilmen: 10-20 gol atar

Emre Akbaba övgüsü

Yayınlanma: 28.08.2018 - 07:30
Abone Ol google-news

Yorumcu Rıdvan Dilmen’den ilginç Emre Akbaba iddiası.

İşte o görüşler: İki takım istekli ama zayıf bir ilk yarı oldu. Taraftar çok coşkulu. Geçen yıldan beri verilen destek devam ediyor. Ndiaye geldi, Rodrigues yukarda. Modeste işi olmamış sanırım. Bir santrfor lazım onlara. Ama ciddi bir santrfor problemi var. Muhtemelen bunu halledecekler.

Lig rekoru kıran yabancı oyuncu olarak, ahlaksızlığı yok, edepsizliği yok. Bu fiyata satılmasını çok ucuz buldum. 29 gol atan bir oyuncuyu bu fiyata satmaması gerekiyordu Galatasaray'ın. Elinde hazır Gomis varken ve 15-20 milyon Avro'ya satmıyorsanız bana göre yanlış bir karar verdi Galatasaray.

Gomis transferi ne kadar yanlışsa Ndiaye transferi o kadar doğrudur. 16 milyon Avro'ya satıyorsunuz kaça alıyorsunuz? Ama iyi bir forvet oyuncusu lazım Galatasaray'a. Bence Gomis ile diyalog problemi oldu. Bence son derece yanlıştı. Gomis hem ülkeyi benimsemişti hem de ülke onu benimsemişti. Ama başka dinamikler var mı bilemiyorum. Ama mutlak suretle forvete ihtiyaçları var.

Galatasaray daha üçüncü lig maçına çıktı. Korkunç bir maç trafiği başlayacak. Hoca Feghouli'yi kadroda düşünmüyor sanırım. Şu an orta sahada yoğunluk oldu. Emre de geldi. İnşallah Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde taşıyabilecek oyuncu alırlar.

2017-18, 18-19 sezonunun başlangıcı 18 galibiyet 1 beraberlik içeride Galatasaray. İç sahada 1-0 önde başlıyor Galatasaray. Fatih Terim'in takımları oynadıkça farka gidebiliyor ve keyif almaya bakıyor. Emre Akbaba'nın Galatasaray gibi takımlarda 10 ile 20 arası atar. Bu milli takımımızın için de iyi. Zaten milli takıma alınırsınız. Alanya ile almak Galatasaray ile almak farklı. Sadece attığı 2 golden değil karakter ve oyun düzenide hocanın istediği gibi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler