Fenerbahçe, İsmail Devrim'in ailesi için ayağa kalktı

Fenerbahçe camiası, lise birinci sınıfa giden çocuğunun okul kıyafeti eksik olduğundan derse alınmamasını gururuna yediremeyerek intihar eden İsmail Devrim'in ailesi için harekete geçti.

Yayınlanma: 22.09.2018 - 09:35
Abone Ol google-news

Okul pantolonu alamadığı çocuğu okuldan gönderilince 'Çocuklarıma bakamıyorsam, çocuğuma bir pantolon alamıyorsam niye yaşıyorum ki' diyerek intihar eden İsmail Devrim’in Fenerbahçeli olduğu ve maddi sıkıntıya girmeden önce oğlu ile maçlara gittiği öğrenilidi.

Fenerbahçe taraftarları, sosyal medyada maçlarındaki fotoğrafları yayılan Devrim’in ailesine sahip çıkmak için birleşti. Taraftarlar, Başkan Ali Koç'un da 14 yaşındaki M.D.'ye sahip çıkacağı konusunda hemfikir. 

GURURUNA YEDİREMEDİ 

Kocaeli ’nin Körfez ilçesinin Yukarı Hereke Mahalesi’nde yaşayan 45 yaşındaki İsmail Devrim, Hereke Nuh Çimento Meslek Lisesi birinci sınıfa giden oğluna okulun istediği pantolonu alamadı. Okulun istediği pantolon olmadan okula giden 14 yaşındaki M.D. derse alınmayarak bir gün yok yazıldı. Eve geri gönderilen çocuk durumu anne ve babasına anlattı. Baba İsmail Devrim duruma çok üzüldü. Çaresiz baba, olayın üzerinden iki gün geçtikten sonra, perşembe sabahı 06.00 sularında evinin banyosunda kendini asmış halde bulundu.

<haber-yatay:1090174>

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler