İşte Terim’i kızdıran sakatlık raporu

Özel hayat aşırı tempo ve..

Yayınlanma: 22.10.2018 - 09:28
Abone Ol google-news

Bursaspor maçının ilk yarısında Serdar Aziz, Feghouli ve Fernando'nun sakatlanması Fatih Terim'i çıldırttı. Selçuk İnan, Donk ve Eren Derdiyok'tan sonra yaşanan bu gelişme üzerine G.Saray'ın teknik patronu darbeye bağlı olmayan sakatlıklar üzerine sağlık heyetini sorguya çekti. Schalke ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesi bu şok sakatlıkları masaya yatıran Fatih Terim, yardımcıları ile detaylı bir analiz yaptı. Terim'in ekibi çarpıcı sonuçlara ulaştı. İşte o çarpıcı rapor:.Futbolcularda disiplin sorunu var. Özel hayatlarına dikkat etmiyorlar. Bundan sonra gerçek birer profesyonel gibi yaşamaları gerekiyor.

Sezon öncesi hazırlık idmanlarında bazı oyunculara gerekli yükleme yapılamadı. Günlük çalışmalar da yeterli düzeye bir türlü ulaşılamadı.

Sağlık heyeti adele yüklenmeleri konusunda kondisyon ve fizik ekibi ile yeterli uyumu sağlayamadı. Kondisyon düzeyi istenilen seviyiye ulaşamadı.

Giden oyuncuların yerine aynı seviyede oyuncu konamaması. Bu nedenle kısıtlı kadro ile dar rotasyon ve oyuncuların yorgunluklarının artması.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler