Golcü alamazsak!

Terim’den altyapı formülü

Yayınlanma: 23.10.2018 - 07:43
Abone Ol google-news

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim maliyetler nedeniyle golcü alamama ihtimalleri olduğunu söyledi.

Terim,” Devre arasında transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncularla aramızda büyük fark bulunuyor. Üstelik UEFA konusunda önümüzde bazı kısıtlamalar var. Bu nedenle işimiz kolay değil. Elimizdeki ile yetineceğiz veya altyapıdan çıkaracağız” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, devre arasında forvet transferinin zor olacağını dile getirdi, “Ya elimizdekilerle yetineceğiz veya altyapıdan çıkaracağız” diye konuştu.

Bazı kongre üyeleri ile geçtiğimiz günlerde Maslak Hilton Otel’de kahvaltıda bir araya gelen Terim’in, 3 saat süren buluşmada çok önemli tespitlerde bulunduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı teknik adamın, transfer konusunda olumsuz bir tablo çizerek, “Devre arasında transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncularla aramızda uçurum var. Bu rakamları bizim karşılamamız çok zor. Üstelik UEFA konusunda önümüzde bazı kısıtlamalar var. Bu nedenle işimiz kolay değil. Elimizdeki ile yetineceğiz veya altyapıdan çıkaracağız. Altyapıya büyük önem veriyoruz. Geldiğim günden beri gözüm burada. Golcü alamazsak, altyapıdan alternatif çıkarırız” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon