Koeman: Her şeye hazırım

Tırnava karşısında son maçıne çıkan Koeman, Cocu’nun ayrılışı ve Yanal ile ilgili konuştu.

Yayınlanma: 14.12.2018 - 07:42
Abone Ol google-news

Sorumlusu Koeman UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Slovakya'da 1-0 kaybettikleri Spartak Trnava maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Erwin Koeman'ın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Tipik bir 0-0 maçı olarak görünüyordu ama kalemize gelen ilk şut golle sonuçlandı. Bizim için bu sezonun genel görüntüsünü yansıtan bir gol oldu. Maçın ilk yarısında daha iyi olan taraf bizdik."

"Yiğithan'ın durumu iyi gözükmüyor"

"Yiğithan'ın durumu çok iyi gözükmüyor. Hastaneye gitmesi, kontrol edilmesi lazım ama şu anda iyi durumda değil gibi. Mahsun'un topa ilk dokunuşları bazen iyiydi, bazen değildi. Ama maksimumunu verdi. 75 dakika sahada kaldı, onun için harika bir fırsattı. Maçı kaybettik, önemli olan her zaman skordur ama onun özelinde güzeldi."

 

"Her şeye hazırlıklıyım"

"Geleceğiniz için bir gelişme var mı?" sorusuna ise Erwin Koeman, "Ben her şeye hazırlıklıyım." diye cevap verdi.

Erwin Koeman'ın basın toplantısındaki açıklamaları ise şöyle:

Fenerbahçe takımın teknik sorumlusu Erwin Koeman, Spartak Trnava ile karşılaşmayı kaybetmelerine rağmen turu geçmiş olmalarının önemli olduğunu vurgulayarak, "Şu anda bizi bekleyen bir lig yarışı var, çok çok önemli bir lig maratonu var." dedi.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Fenerbahçe'nin Slovakya ekibi Spartak Trnava'ya 1-0 yenildiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sarı-lacivertli takımın teknik sorumlusu Erwin Koeman, karşılaşmanın tipik bir sıfır sıfır karşılaşması olduğunu kaydederek, ilk yarıda kornerden yedikleri gole müsabaka boyunca karşılık vermediklerini söyledi.

Koeman, turu geçmiş olmanın en önemli konu olduğunu belirterek, "Şu anda bizi bekleyen bir lig yarışı var, çok çok önemli bir lig maratonu var. Pazartesi neler olabileceğini biliyoruz, onun için bu durum bizim için çok önemli." değerlendirmesinde bulundu.

"Cocu ile anlaşma iyi haber"

Phillip Cocu ile Fenerbahçe'nin anlaşmasının iyi bir haber olduğunu ifade eden Koeman, "Kendimle ilişkili kısma gelirsek, ben her şeye hazırım." diye konuştu.

Koeman, Yiğithan Güveli'nin durumunun çok iyi görünmediğini ifade ederek, hastanede gerekli kontrollerin yapılmasının ardından son durumuna ilişkin net bir açıklamanın yapılabileceğini aktardı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler