Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası SporTurkey’de

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından organize edilen ‘Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’ ve ‘ANFAŞ Spor Ekipmanları, Takviye Ürünleri & Aktiviteleri Fuarı’, 22-26 Mart 2019 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da eş zamanlı olarak düzenlenecek.

Yayınlanma: 14.03.2019 - 18:49
Abone Ol google-news
Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından organize edilen ‘Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’ ve ‘ANFAŞ Spor Ekipmanları, Takviye Ürünleri & Aktiviteleri Fuarı’, 22-26 Mart 2019 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da eş zamanlı olarak düzenleniyor. 
Antalya Expo Center’da 22 Mart, Cuma günü yapılacak açılış törenine Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şirin, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı katılacak.
 
Avrupa Vücut Geliştirme Şampiyonası öncesinde gerçekleştirilecek ANFAŞ Spor Turkey sayesinde; fitness ve vücut geliştirme alanındaki tüm profesyoneller, katılımcı ve ziyaretçilerle bir araya gelecek.
 
Festival havasında gerçekleşecek ANFAŞ SporTurkey, 7’den 70’e tüm yaş gruplarının katılabileceği hem eğlenceli hem de eğitici yoga, jumping fitness, spining, plates, zumba, çocuklar için öğretici Trafik Eğitimleri, Lazertech, çocuk akrobasisi gibi birçok etkinlik yer alıyor.
 
Ayrıca 24 Mart Pazar günü, Antalya’da 5.kez düzenlenmekte olan ‘Future Fashion Faces World Profesyonel Modellik Yarışması’na (23-31 Mart 2019 tarihleri arasında) katılan ve dünya genelinde yaklaşık 20 farklı ülkeyi temsilen Ukrayna, Portekiz, Hindistan, Litvanya, Özbekistan, Kenya, Tanzanya, Gürcistan, Cezayir, Tayland, Mozambik, Kamerun ve Estonya gibi ülkelerden katılan güzeller, Türkiye triatlon şampiyonluğu ve sağlıklı yaşamıyla dikkat çeken ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı ile birlikte ‘Engelsiz bir yaşam’ konusuna dikkat çekmek üzere sağlıklı yaşam koşusu gerçekleştirilecek.
 
Cennet gibi doğası, dört mevsim elverişli iklimi, geniş konaklama imkanları, geniş çeşitlilikteki tesisleri, ulaşım kolaylığı ve kültürüyle Türkiye’nin turizm başkenti Antalya; 50’si uluslararası ve 500’ü ulusal olmak üzere yılda ortalama 550 spor organizasyonuna ve çok sayıda spor kampına ev sahipliği yapıyor.
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler