‘Tribüne gelin her şey olabilir’

Spor Toto Süper Lig’de son hafta heyecanı yaşanırken Fenerbahçe, Atiker Konyaspor maçına şampiyonluk parolası ile çıkacak. Sarı-Lacivertli ekip, ‘Konya maçını kaybeder miyiz’ düşüncesini aklından bile geçirmezken Samandıra’da galibiyet sözü verildi.

Yayınlanma: 18.05.2018 - 19:07
Abone Ol google-news

F.Bahçeli futbolcular, Başakşehir ve G.Saray’ın puan kaybedeceğine konsantre olurken seyircisi önünde Atiker Konyaspor maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacak. Sarı-Lacivertlilerde Dirar ve Skrtel kart cezalısı oldukları için görev alamayacaklar. Tecrübeli teknik adamın, Skrtel’in yokluğunda Neto’ya forma vermesi bekleniyor. Dirar’ın geçtiğimiz hafta oynanan ve 7-0 sonuçlanan Kardemir Karabükspor maçında sarı kart görmesi Kocaman’ın bütün planlarını alt üst etti. Normalde tek forvet ile maça çıkmak isteyen Kocaman’ın bütün planı Fas’lı futbolcunun kart görmesi ile bozuldu. Aykut Hocanın Dirar’ın yokluğunda kime görev vereceği henüz netlik kazanmadı. F.Bahçe’nin Atiker Konyaspor maçına şu 11’le çıkması bekleniyor: Volkan, Şener, Neustadter, Neto, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Aatıf, Guiliano, Soldado, Fernandao. Konya takımını çok iyi tanıyan Aykut Kocaman, galibiyet için neler yapılması gerektiğini öğrencilerine üç gün boyunca ezberletti. Kadıköy’den galibiyetle ayrılıp diğer maçların sonuçlarını bekleyecek olan F.Bahçe’de Kocaman, şampiyonluk konusunda umudunu yitirmiş değil. Aykut hoca, bugünün önemine vurgu yaparak oynayacakları son 90 dakikada taraftarlarından tribünleri doldurmalarını istedi. Teknik adam “Trbünlere gelin, herşey olabilir. Sizlere ihtiyacımız var” dedi.

Belgrad-İstanbul seferi

Başkan Aziz Yıldırım, basketbol ve futbol takımlarını bu zorlu haftada yalnız bırakmıyor. Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonunda dün ilk karşılaşmasına çıkan Fenerbahçe Doğuş’u Belgrad’a giderek yalnız bırakmayan Yıldırım, maç bitiminde apar topar futbol takımının bugün oynayacağı son 90 dakikayı izlemek üzere İstanbul’a döndü.

Kiğılı geri mi dönüyor?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve eski yönetici Abdullah Kiğılı bir restaurantta bir araya geldi. Daha önce birlikte çalışan Yıldırım ile Kiğılı’nın seçim öncesinde buluşması hem dikkat çekti hem merak uyandırdı. Zorlu Center’daki yemekte Kiğılı ve Yıldırım’a F.Bahçeli yöneticilerden Önder Fırat ile işadamı Yüksel Çağlar da eşlik etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler