Google Clips ile tanışın

130 derecelik oldukça geniş bir açıya sahip olan kamera, farklı özellikleriyle kullanıcıları karşılıyor. İşte Google’ın yeni kamerasının detayları!

Yayınlanma: 07.10.2017 - 01:50
Abone Ol google-news

Google Clips adındaki yeni kamerasını tanıttı.  Oldukça küçük bir boyuta ve şık  bir tasarıma sahip olan cihaz, Pixel ailesinin tasarım anlayışına sahip. Çok kısa süre önce tanıtılan ürün hakkındaki tüm bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.


Kare şeklinde bir tasarımı bulunan Google Clips’in kalınlığı ise şaşırtıcı derecede düşük. 130 derecelik f/2.4 diyafram açıklığıyla gelen kamera sayesinde oldukça geniş açıda görüntüler kaydedebilmek mümkün. Diyafram değeri nedeniyle geceleri çok iyi performans vermesi zor olan cihazın, asıl performansını gündüzleri vermesi bekleniyor. Bluetooth LE ve  USB Tip C diğer özellikler arasında yer alıyor. Net olmasa da cihazın bataryasının dahili olduğu ve sadece USB Tip C bağlantısı üzerinden şarj edilebileceği biliniyor. Android 7.0 ve üstü cihazlarda çalışacak olan Clips, bu yönüyle pek çok Android telefon ile uyumsuz olacak.
Kullanıcılar bu kamera ile animasyon fotoğraflar ve videolar çekebilecek. Ayrıca cihazın 3 saatlik akıllı çekim modu bulunuyor. Google’ın arttırılmış gerçeklik özellikleriyle uyumlu çalışacak kameranın pek çok AI özelliğini sunması bekleniyor. Aynı zamanda kamerayı kullanmak için bir internet bağlantısı da gerekmiyor.

Ford Motor Company Yatırımlarını Kamyonlara ve Elektrikli Otomobillere Kaydıracak


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler