Notun sırrı ortaya çıktı: Batıyoruz, yardım edin

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs 2018 tarihinde Akhisar Stadı'nda düzenlediği miting öncesi stadyum girişinde Keskinoğlu Tavukçuluk Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keskinoğlu korumaların arasından sıyrılarak Erdoğan'a bir not iletmişti. O notun içeriği ortaya çıktı: Zor durumdayız, yardım edin.

Yayınlanma: 02.08.2018 - 11:30
Abone Ol google-news
<video:1043759>

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin dev markalarından Keskinoğlu Tavukçuluk, nakit sıkışıklığı nedeniyle iflas erteleme yerine getirilen konkordato başvurusu yapmıştı. Şirkete mahkeme tarafından üç aylık geçici mühlet verildi. Dev tavukçuluk şirketinin sahibi Mehmet Keskinoğlu'nun 28 mayıs'ta Manisa Akhisar'da Erdoğan'a verdiği notun da esrarı çözüldü. Keskinoğlu son çare olarak Erdoğan'dan yardım istemiş.

Mehmet Keskinoğlu ile konuşan Sözcü gazetesinden Derin Gökçe o notun hikayesini yazdı;

YARDIM BEKLEDİĞİNİ YAZDI

Başkan Mehmet Keskinoğlu kağıdın içeresinde şirketin şu anki durumunu anlatan bir yazı olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım beklediğini söyledi. 28 Mayıs tarihinde verdiği kağıt sonrasında şirket 12 Haziran’da konkordato başvuru yaptığını duyurdu.

Şirketin şuan ki durumunu da kısaca özetleyen Mehmet Keskinoğlu ve Fevzi Keskinoğlu kardeşler üretimin devam ettiğini ancak yüzde yüzyirmibeş oranında azaldığını söyledi. Keskinoğlu, “Eskiden günlük kesim kapasitemiz 300 bin tavuktu. 200 bin üretiyorduk. Ancak şuan 75 bine düştü.” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler