Polisin ateş ettiği köpek tedaviye alındı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir polis memurunun ateş etmesi sonucu yaralanan sokak köpeği tedaviye alındı.

Yayınlanma: 18.08.2018 - 17:26
Abone Ol google-news

Soğukkuyu semtinde bir polis memurunun sokak köpeğine ateş ettiği yönündeki şikayet sonrası bir vatandaşın bu olayda yaralandığını iddia ettiği bir köpeği veteriner kliniğine getirdiği belirtildi.

Olay yerine yakın konumdaki kliniği işleten veteriner Aytekin Kamber, gazetecilere yaptığı açıklamada, ismini açıklamak istemeyen bir kadının önceki gün yaşanan olayda ayağından yaralandığını ifade ettiği bir köpek getirdiğini, hayvanın tedavisine başladıklarını belirtti.

Olayla ilgili adli soruşturma nedeniyle ayrıntılı açıklama yapamayacağını belirten Kamber, köpeğin hayati bir yaralanmasının olmadığını kaydetti.

<haber-yatay:1057467,1057239>

POLİS ATEŞ ETTİĞİNİ KABUL ETTİ

Bayraklı ilçesinde önceki gün bir polis memurunun köpeğe ateş ettiği yönündeki şikayet ve olayın ardından polis memuruna tepki gösteren vatandaşların sosyal medyada paylaştığı görüntülerin incelenmesi sonrası trafik polisi S.A. hakkında adli ve idari soruşturma açılmıştı.

S.A'nın emniyetteki ifadesinde sokak köpeğinin saldırması sonucu bacağında sıyrık oluştuğunu, köpeği uzaklaştırmak amacıyla ateş ettiğini, ayağından yaralanan hayvanın olay yerinden uzaklaştığını söylediği öğrenilmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler