Telefondaki Müge Anlı fotoğrafı 5 cinayeti çözdü

Ordu’da peş peşe 5 cinayet işlediği, 3 cinayetin de zanlısı olduğu öne sürülen zanlıyı cep telefonundaki Müge Anlı görüntüsünün ele verdiği ortaya çıktı.

Yayınlanma: 05.09.2018 - 15:25
Abone Ol google-news

Ordu ve çevresindeki ilçelerde gasp edilip öldürülen 5 kişinin katil zanlısının, cep telefonunda Müge Anlı’nın programından görüntüler bulunduğu ve bu görüntülerde işlenen cinayetin faili olduğu tespit edildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre ilginç olay şöyle gelişti:

Geçtiğimiz ay Ordu’nun Akkuş ilçesi Çamalan Mahallesi’nde bir evde 2 kişi gaspa uğradı. Elleri tersten kelepçelenerek 2 bin 300 TL parası alınan 2 kişi, kelepçelerden kurtularak yardım istedi. Jandarma soruşturma başlatılırken, şüphe üzerine Mehmet Ali Çayıroğlu gözaltına alındı.

Çayıroğlu’nun evinde arama yapan jandarma, çok sayıda silahın yanı sıra 4 adet cep telefonu buldu. Telefonları inceleyen ekipler, birinde Müge Anlı’nın programında bir görüntü buldu. Görüntüde Anlı, Şeker Köseoğlu adlı bir kadının esrarengiz bir şekilde öldürülmesini araştırıyordu.

 Jandarma telefonda bulduğu bu görüntüden gözaltına alınan zanlının, Köseoğlu’nun öldürülmesi olayı ile ilgisinin olabileceğini düşünüp soruşturmayı bu yönde genişletti. Önce Şeker Köseoğlu’nun oğlu Recai Köseoğlu’na ulaşan ekipler, zanlının evinde bulunanları gösterdi. Recai Bey, zanlının evindeki bir buzağı ve bir tüfeğin annesine ait olduğunu teşhis etti. Bu teşhisin ardından olaylar çorap söküğü gibi çözüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler