Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan bitiş tarihi merakla beklenen yollara ilişkin açıklama

Yarın yeni eğitim öğretim yılı başlıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, yapımı devam eden ve Ankaralıların yarına yetişmeyeceğini merakla bekledikleri kavşak ve yollara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 16.09.2018 - 18:35
Abone Ol google-news


Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Başkent'te kesintisiz trafik akışını sağlamak ve trafik yoğunluğunu azaltmak için Kepekli, Akköprü ve Samsun Yolu Türk Telekom U Dönüş Kavşak yenileme çalışmalarında sona gelindi. Samsun Yolu Türk Telekom U Dönüşü Kavşağının açılışında konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Telekom'un yanındaki alt üst geçitle ilgili çalışmalarımız nihayete ermek üzere. Bu gece burayı trafiğe açıyoruz. Birkaç gün içerisinde kavşak kısmını da tamamlamış olacağız" ifadelerini kullandı.

Kepekli'deki alt üst geçidinin de bu akşam tamamlanacağını kaydeden Tuna, konuşmasına şöyle devam etti:

"Orada da gidiş geliş trafiğe açıyoruz. Kızılay Meydanı'ndaki Akay Kavşağını ilgilendiren yağmur sularından dolayı oluşan sel felaketlerini önleme noktasında da Kızılay'daki çalışmalarımız da sabaha kadar tamamlanmış olacak. Yarın okulların açılmasıyla birlikte Kızılay'da trafik problemi bitmiş olacak. Bu alt geçit, Kepekli'deki ve Akköprü'deki çalışmalarımız tamamlanmış olacak. Akköprü'nün üst kısmındaki ilave şeritler devam ediyor ama dönüşlerle ilgili altta tüm trafiği rahatlatan çalışamalar tamamlanmış olacak. Okulların açılmasıyla birlikte şehrimizi ilgilendiren yoğun trafiği rahatlatacak çalışmalarımız da nihayete ermiş olacak. Okulların açılmasıyla birlikte ilk günkü trafik sıkışıklıklarını da önlemiş olacağız. Sonuna geldik. Sizlerin ve vatandaşlarımızın destek ve gayretlerine de teşekkür ediyorum. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızı da hızlı bir şekilde neticelendireceğiz."

Tuna açıklamasının ardından makam aracını kendisi sürerek alt geçidi test etti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler