Bakan Çavuşoğlu'ndan Kaşıkçı açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Filistin Dışişleri Bakanı Maliki ile ortak basın toplantısı düzenledi. Öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili konuşan Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan'a "İtiraf ettiniz peki Kaşıkçı'nın cesedi nerede?" diye sordu.

Yayınlanma: 25.10.2018 - 12:47
Abone Ol google-news
<video:1121561>

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Filistin ve Kudüs hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, "Filistin ve Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir. Herkes bu davayı terk etse, biz etmeyiz." sözlerini söyledi.

Filistin Dışişleri Bakanı Maliki de, "Sizlerin sayesinde tüm tehditlere karşı koyabilecek güçteyiz" açıklamasını yaptı.

CEMAL KAŞIKÇI CİNAYETİ

Mevlüt Çavuşoğlu, Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili sorulara şu yanıtları verdi:

Biz bu cinayetin tüm detayları ile açıklığa kavuşması için hukukun üstünlüğüne inanmış bir devlet olarak gerekli her türlü adımı atıyoruz. Sizin de söylediğiniz gibi tüm dünya kamuoyu bu süreci çok yakında takip etti, Dolayısıyla bu sürecin açık ve şeffaf yönetilmesi gerekiyor. Uluslararası toplumun zamanında bilgilendirilmesi önemli. Süreç maalesef uzadı. Cevaplanması gereken sorular var.

Cevaplanması gereken sorular var. 18 kişi neden tutuklandı? 18 kişiye talimatı kim verdi? Kaşıkçı'nın cesedi nerede, itiraf ediyorsunuz neden söylemiyorsunuz?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler