Öğrencilere burs vermek için koşacaklar

11 Kasım’da yapılacak İstanbul Maratonu’nda isteyen koşucular, desteklemek istedikleri sivil toplum kuruluşları adına koşarak farkındalık ve kaynak yaratmayı hedefliyor.

Yayınlanma: 06.11.2018 - 10:04
Abone Ol google-news

Çok sayıda koşucu da çocuklara yönelik hizmet veren sivil toplum kuruluşlarının yanında yer alarak bir proje için gönüllülerden destek istiyor. Bu etkinliğe katılanlardan biri de 156 koşucusunun kayıt yaptırdığı Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı (BALEV). Vakfın 133 koşucusu bağış kampanyası açtı ve şu ana kadar 153 bin TL topladı.

Vakıftan yapılan açıklamada şöyle denildi: "Gönüllü koşucularımızın büyük çabası ve coşkusu ile toplanan bağışlar eğitimde sosyal adalet ve fırsat eşitliğinin sağlanması ve gençlerin çağdaş ve bilimsel eğitim olanaklarından daha fazla yararlanabilmesi için başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize burs olarak dağıtılacaktır. Bu koşudanelde edeceğimiz gelirle 125 öğrenciye daha ulaşmak istiyoruz. Kampanyamızda toplanan bağışlar mutlaka Adım Adım’a bağlı IPK (iyilik peşinde koş ) bağış toplama platformu üzerinden yapılmalıdır.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler