Bakanlığa gitti, eylem bitti

SMA hastalarının ilaç talepleriyle ilgili paylaşımlarda bulunan ve ihtiyaç sahiplerinin sesi olan müzisyen Haluk Levent, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldi. Levent, Bakan Koca’nın SMA Tip 2 ve Tip 3’lerin de ilaçlarını en yakın zamanda almaya başlayacağının müjdesini vermesinin ardından 43 gündür ilaç nöbeti tutan ailelere ve SMA Benimle Yürü Derneği yetkililerine ilettiğini, bunun üzerine nöbetin sona erdiğini belirtti.

Yayınlanma: 14.11.2018 - 17:02
Abone Ol google-news

Sanatçı Hulak Levent, dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldi. Ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Levet, şunları kaydetti:

“Sağlık bakanı Sayın Fahrettin Koca’yı ziyaret ettik. Sayın Bakanımızın bize verdiği bilgiler ışığında SMA tip 2 ve tip 3lerin de ilaçlarını en yakın zamanda almaya başlayacağının müjdesini 43 gündür ilaç nöbeti tutan ailelere ve @smabenimleyuru derneği yetkililerine ilettik. Ve ardından ilaç nöbeti tutan aileler Sağlık Bakanlığı önünde yapılan eyleme son verdiler. Herkes umutla bekliyor. İlk kez bu kadar umutlular.. Biz de çok umutluyuz ve bugünden itibaren daha huzurluyuz.” 

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Şarkılarıyla ve sosyal çalışmalarıyla gönüllere taht kuran Sayın Haluk Levent’i ağırladık ve kendisiyle sohbet ettik. Sayın Levent, SMA hastalarının ilaç taleplerini işleme almamızdan dolayı teşekkürlerini iletti. Biz de kendisine teşekkür ediyoruz" mesajını paylaştı. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler