Meteoroloji yağmurlu havanın ne zamana kadar devam edeceğini açıkladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların Cuma günü akşam saatlerine kadar İstanbul genelinde devam edeceği tahmin ediliyor.

Yayınlanma: 15.11.2018 - 09:52
Abone Ol google-news

İstanbul'da yağışların Cuma günü akşam saatlerine kadar İstanbul genelinde devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteorolojiden yapılan uyarılar doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi, oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirlerini aldı. İtfaiye, Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, İSKİ, Zabıta, Atık Yönetimi, Park Bahçeler Daire Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürlüğü, 153 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yerinde Çözüm ekipleri kritik noktalarda muhtemel göllenmelere karşı alarma geçti.

YURTTA HAVA

Genellikle yağmur, Batı Akdeniz kıyılarında sağanak, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek yağışların İstanbul, Balıkesir'in kuzey kıyıları, Antalya'nın doğu kesimleri, Batman, Mardin ve Siirt çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Erzurum, Kars, Ağrı ve Bitlis çevreleri ile Antalya'nın kuzeydoğusundaki yüksek kesimlerde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yağışla birlikte 2 ila 4 derece azalarak mevsim normallerinin altında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğudan hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler