Turan Hançerli: "Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir kaza yoktur"

Halkalı-Gebze banliyö tren hattında deneme sürüşü yapan demir yolu aracı ile elektrik hattını döşeyen araç, Florya'da çarpıştı. Çorlu tren faciası mağdurlarının gönüllü avukatlığını yapan avukat Turan Hançerli, büyük ihmallerin olduğunu belirterek, "Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir kaza olmamıştır" dedi.

Yayınlanma: 12.01.2019 - 15:58
Abone Ol google-news

<video:1199268>

İstanbul güne Florya'da meydana gelen tren kazasıyla uyandı. Halkalı-Gebze banliyö tren hattında deneme sürüşü yapan demir yolu aracı ile elektrik hattını döşeyen araç, Florya'da çarpıştı. Kazada araçları kullanan sürücüler kendilerini dışarı atarak kurtuldu. 

Çorlu tren faciası mağdurlarının gönüllü avukatlığını yapan CHP Parti Meclisi Üyesi Avukat Turan Hançerli, tren kazasının gerçekleştiği Florya'da incelemede bulundu. Kaza noktasındaki gözlemlerini aktaran Hançerli, "Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir kaza olmamıştır. İhmallerin ne kadar büyük olduğunu, insan güvenliğinin ne kadar değersiz olduğunun adeta bir kanıtı" diye konuştu.

Florya'daki tren kazasında incelemede bulunan Hançerli, büyük ihmalin söz konusu olduğunu söyledi.

"GÖREVİNİ YAPAMAYAN YETKİLİLERİ İSTİFAYA DAVET EDİYORUM"

Florya'da test sürüşü sırasındaiki aracın çarpıştığı kazada büyük ihmalin söz konusu olduğunu kaydeden Hançerli, siyasilerin artık sorumluluk almaları gerektiğini kaydederken, görevini yapamayan yöneticileri ise istifaya davet etti.

<haber-yatay:1199016,1192329,1170684,1169157,1168651>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler