İmamoğlu'na 'Oy yok' dedi, Erdoğan'a taleplerini sıraladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'na 'Sana oy yok' diyen Mehruze Keleş'i olayın hemen ardından telefonla aradığı ortaya çıktı. Erdoğan'dan emekli eşi için iş isteyen Mehruze Keleş, oğlu için de nafaka düzenlemesi talep etti.

Yayınlanma: 18.01.2019 - 11:07
Abone Ol google-news

Sultanbeyli’de seçim çalışmaları yürüten CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile Mehruze Keleş isimli bir kadın arasında ilginç diyaloglar yaşanmıştı. “Sana börek, kete yaparım ama oy vermem” diyen Keleş’e, İmamoğlu da “Oyunuzu değil, duanızı istiyorum. Seçileceğim, gelip böreklerini, ketelerini yiyeceğim, enerji alıp 5 yıl deli gibi çalışacağım” diyerek ziyaret için adresini almıştı.

Erdoğan'dan jet telefon

Bu diyaloğun haberlerde yayınlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehruze Keleş'i telefonla aradı.

Emekli eşi için iş, oğlu için nafaka düzenlemesi istedi 

İmamoğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan Mehruze Keleş, Erdoğan'ın "Beyefendi ne iş yapıyor?" sorusu üzerine emekli eşi için iş istedi. Erdoğan ve Mehruze Keleş arasında yaşanan diyalog şöyle: 

Erdoğan: Beyefendi ne iş yapıyor?

Mehruze Keleş: Bizimki sıvacı. Şimdi emekli oldu. Cumhurbaşkanım senden bir ricam; Buna simit satmak için... Ne edim... Benim hasta çocuğum var özürlü. Sen yetimler babasısın. Bende 6 çocuk var. Bir oğlan var.

Benim çocuğumu everdim, üç ay durdu. Üç aydan sonra hanımı geçti gitti. 10 senedir nafaka ödüyorum 600-600... Çocuk da yok, bir şey de yok. Eve kötülük de yok. Valla  çoğu kadın mahsus nafakaya bağlanmak için bu erkekleri mahvediyorlar...

Erdoğan: Doğru söylüyorsun

Görüşmede, Erdoğan İstanbul’a geldiğinde Mehruze Keleş'i ziyaret edeceğini söyleyerek, "Sen dün Türkiye'yi ağlattın" dedi. Mehruze Keleş, “Ben sizin hayranınızım. Ben ne bileyim ki onlar CHP’li, onları görüyoruz” dedi. 

“Sizin sayenizde gavurlar el pençe duruyor ve Osmanlı geldi diyorlar”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Bu memlekette bugüne kadar dikili bir ağaçları yok ki’ demesi üzerine Mehruze Keleş, “Senin adına kurban olayım. Sen televizyonlara yakışıyorsun. Sen dünyayı ağlattın, sadece bizi değil. Sizin sayenizde gavurlar el pençe duruyorlar Osmanlı geldi diyorlar” diye konuştu.

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler