İşlediği suç gibi savunması da hayrete düşürdü!

Bursa'da bindiği taksi şoförünü şok cihazıyla etkisiz hale getirdikten sonra aracı alarak kaçan Sebahat D., emniyetteki ifadesinde "İstanbul'a gizli görev için gidiyordum" diyerek kendini savundu.

Yayınlanma: 06.02.2019 - 15:19
İşlediği suç gibi savunması da hayrete düşürdü!
Abone Ol google-news
<video:1233409>

Bursa'da bindiği taksinin şoförünü etkisiz hale getirip, taksiyi alarak uzaklaşan Sebahat D. (29), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sebahat D. ifadesinde İstanbul'da gizli bir işinin olduğunu ve taksi şoförünün kendisini İstanbul'a götürmek istememesi üzerine boğazına aracın anahtarını dayayarak aracı gasp ettiğini öne sürdü.

PARA İSTEYİNCE ŞOK CİHAZINA SARILDI

Olay, gece yarısı merkez Yıldırım ilçesi Bursa Çevre Yolu girişinde meydana geldi. Bursa Tapu ve Kadastro 4. Bölge Müdürlüğü önünde bekleyen Barbaros Temel'in kullandığı 16 T 0701 plakalı taksiye binen Sebahat D., İstanbul'a gitmek istediğini söyledi. Barbaros Temel, aracı Samanlı Mahallesi'nde yol kenarına çekerek, mesafenin uzak olduğunu belirtip, Sebahat D.'den bir miktar para istedi. Bunun üzerine Sebahat D., Temel'i şok cihazıyla etkisiz hale getirdi, ardından da el frenini çekti, aracın anahtarını alıp indi. Temel de peşinden indi. Bu sırada Sebahat D., Temel'in boğazına bıçak dayadı, ardından da tekme atıp yere düşürdü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler