Aydınlanma çınarlarını anıyoruz

Cumhuriyet Gazetesi eski İmtiyaz Sahibi ve gazeteci yazar İlhan Selçuk ile Cumhuriyet Gazetesi çizerlerinden Turhan Selçuk, ölümlerinin 6. yılında bugün Hacıbektaş’ta anılacak

Yayınlanma: 18.06.2016 - 20:04
Abone Ol google-news

Türkiye’nin iki aydınlanma bilgesi Cumhuriyet Gazetesi eski İmtiyaz Sahibi ve gazeteci yazar İlhan Selçuk ile Cumhuriyet Gazetesi çizerlerinden Turhan Selçuk ölümlerinin 6. yılında bugün anılacak. İlhan Selçuk ve Turhan Selçuk için ilk anma bugün saat 11.30’da Hacıbektaş’ta Çilehane’deki mezarları başında gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Orhan Erinç, Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu ile Aslı Selçuk burada birer konuşma yapacak. Konuşmaların ardından iki bilge insan için saygı geçişi düzenlenecek ve ardından da Hacıbektaş’ta can aşı verilecek. Daha sonra ise sanatçı Hasan Fehmi Hızal’ın yaptığı Abdülcanbaz sergisi ile Turhan Selçuk’un karikatürlerinin bulunduğu sergi açılacak. Serginin ardından Hacıbektaş Kültür Merkezi’nde Orhan Erinç, gazetemiz yazarı Şükran Soner, Prof. Süleyman Saim Tekcan, Aslı Selçuk ve Baba Zula grubundan Murat Ertel konuşma yapacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler