Melih Gökçek'ten büyük skandal: Şehitlerin görüntülerini yayınladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV'de dün bir skandala imza atarak 15 Temmuz gecesi Özel Harekat'ta şehit olan 52 güvenlik görevlisinin görüntülerini yayınladı.

Yayınlanma: 04.03.2017 - 09:40
Abone Ol google-news

<video:690499>



Beyaz TV'de yayınlanan ve kanalın sahibi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in konuk olarak katıldığı Dinamit adlı programda, 15 Temmuz gecesinde Özel Harekat'ta şehit olan 52 güvenlik görevlisinin görüntülerinin yayınlanması büyük tepkiyle karşılandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Beyaz TV'de konuk olarak katıldığı Dinamit adlı programda büyük bir skandala imza atıldı. Beyaz TV, Gökçek'in 15 Temmuz darbe girişimini yorumladığı sırada, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan özel harekatçılar için '52 Özel Harekatçı kömür oldu' KJ'si kullandı. Skandal ifadeye sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Twitter'da "#BeyazTvKapatılsın" etiketine binlerce mesaj yazılırken AKP'li Twitter hesaplarından da tepkilerin yükselmesi dikkat çekti.



ÖZÜR AÇIKLAMASI GELDİ

Programın sunucusu Latif Şimşek, sosyal medyadan gelen yoğun tepki üzerine özür dilemek zorunda kaldı. Şimşek, bu KJ'nin atılmasının nedeni ve soruşturulmasını bizzat takip edeceğini ve elinden geleni yapacağını belirtti.  Programda konuk olan ve aynı zamanda kanalın sahibi olan Melih Gökçek ise şu açıklamayı yaptı: "Ben atılan bombanın verdiği hasarın büyüklüğünü belirtmek için 'oradaki her şey bombanın tesiri ile yandı ve kömür oldu' dedim. Şehit ailelerinden özür diliyoruz. Bu KJ'nin verilmesi büyük bir hata. Bunun hesabını soracağız."

İşte o tepkiler:




 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler