Gülen'in tarih oyunu: Mesih olarak doğup Deccal kabul ettiği Atatürk'ü öldürmüş oluyordu

Doğum tarihini mahkeme kararıyla değiştiren Fethullah Gülen'in bununla amaçladığı da iddianamede ayrıntılarıyla yer aldı. Bu konu "Rivayetlere göre Deccal’ı Hz. İsa gökten inerek öldürecektir. Doğumuyla birlikte Atatürk’ün ölmesi bu duruma manevi bir işarettir. Buna göre Gülen, doğumuyla Hz. İsa’nın yeryüzüne inişini temsil ediyor ve Deccal’ı öldürmüş oluyordu" şeklinde anlatıldı.

Yayınlanma: 09.03.2017 - 16:10
Abone Ol google-news

FETÖ ilgili olarak hazırlanan iddianamelerde yapılanmanın sapkın bir düzen oluşturma amacını taşıdığı belirtildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca Fethullah Gülen’in elebaşılığını yaptığı yapılanma için, “Anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırıp, CIA gibi yabancı devlet istihbaratı kontrolünde sapkın bir düzen kurmak amacı taşımaktadır” tespiti dikkat çekmişti.


Ankara Cumhuriyet Savcılığının Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlerle ilgili hazırladığı iddianamede ise Fethullah Gülen’in doğum tarihini değiştirmesiyle ilgili tespitlere yer verildi.
İddianamedeki o çarpıcı bölüm şöyle:


Gülen'in doğum tarihi 27.04.1942 iken, nüfus kayıtlarında doğum yılını 1941 olarak değiştirmiş, sohbetlerinde ise doğum tarihini 11 Kasım 1938 olarak açıklamıştır. Kendisini Mehdi olarak gören Gülen, “Deccal” kabul ettiği Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünden bir gün sonraki tarihi kendisine doğum tarihi olarak seçmiştir. Bunda çok ince sır ve hikmetler vardır. 10 Kasım’da doğmuştur. Çünkü rivayetlere göre Deccal’ı Hz. İsa gökten inerek öldürecektir. Doğumuyla birlikte Atatürk’ün ölmesi bu duruma manevi bir işarettir. Buna göre Gülen, doğumuyla Hz. İsa’nın yeryüzüne inişini temsil ediyor ve Deccal’ı öldürmüş oluyordu.

Mesihiyeti ve mehdiliği temsil etmeyi hedefledi
Yine rivayetlere göre Mehdi de gelerek Deccal’ın yaptığı tahribatları tamir edecek ve düzeltecektir. Daha sonra Hz. İsa Mehdi’ye tabi olacak ve birleşeceklerdir. Rivayetlerde anlatılan durum budur. Böylece Gülen, doğumuyla mesihiyeti, yapacağı hizmetler ve faaliyetlerle de mehdiliği temsil ederek her iki manevi makamı da kendi şahsında birleştirmiş olmaktadır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler