Hıdrellez Romanlarla güzel

Hıdrelle z nedeniyle birçok yerde etkinlikler düzenleniyor. Edirne’de Kakava Şenlikleri dün başladı. İzmir ise Hıdrellez kutlamalarıyla eşzamanlı olarak, Dünya Çingene Şarkıları’na ev sahipliği yaptı. Konsere ünlü oyuncu Asuman Dabak da konuk sanatçı olarak katıldı. Serap Çiftçi şarkılarını söylerken, Dabak parodileriyle konsere renk kattı.

Yayınlanma: 05.05.2017 - 21:01
Abone Ol google-news

Edirne Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği Hıdrellez ve Kakava Şenlikleri, dün Romanların arasında düzenlenen at yarışları ile başladı. Edirne Kapalı Cezaevi önündeki boş arazide yapılan yarışmalar çekişmeli geçti. Engebeli parkurdaki yarışmada Yalçın Derebeyi, “Yamanülkü” adlı atıyla birinci oldu. Yarışmada birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye de çeyrek altın hediye edildi. Belediye, yarışmaya katılan tüm atların sahiplerine de 4’er balya saman armağan etti

Dünya Çingene Şarkıları İzmir’de yankılandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hıdrellez kutlamalarıyla eşzamanlı olarak, Dünya Çingene Şarkıları’na evsahipliği yaptı. Konsere ünlü oyuncu Asuman Dabak da konuk sanatçı olarak katıldı. Seyirciler de, Serap Çiftçi’nin şarkıları eşliğinde dans etti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler