Afrin harekâtının 37'nci günü... 1 asker şehit

Suriye'nin Afrin kentindeki YPG'ye yönelik 37 gündür sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin yapılan açıklamada, "Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2018'e yükseldi" denildi. Afrin kırsalında devam eden harekâtta Piyade Uzman Çavuş Şükrü Ünlü şehit oldu.

Yayınlanma: 25.02.2018 - 10:40
Abone Ol google-news

Suriye'nin Afrin kentindeki PYD/YPG'lilere yönelik 20 Ocak'ta başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı 37'nci gününe girdi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu güçleri, sağanak yağış ve yoğun sis altında harekatı sürdürüyor. Sisli havayı fırsat bilen YPG'lilerin sızma girişiminde bulunabileceği bölgeler ateş altına alınırken, YPG hedefleri uçak ve ateş destek vasıtalarıyla baskı ateşi altına alınıyor. Bugün Afrin kırsalında yürütülen harekâtta 1 piyade uzman çavuş şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan bilgilendirmede, "Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 24 Şubat 2018 tarihinde Afrin’de icra edilen operasyonlarda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Afrin’den acı haber geldi! Bir uzman çavuş şehit oldu

TSK tarafından yapılan bu sabah yapılan açıklamada, "Bu sabah itibarıyla etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2018'e yükseldi" ifadelerine yer verildi.

Zeytin Dalı Harekâtı'nda bu zamana kadar 33 askerin şehit oldu,183 asker de yaralandı.

Erdoğan '1000 köy ele geçirildi' demişti... Afrin'in kaç köyü var?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler