Çarpıcı iddia: Hande Fırat'ın nikah şahidi FETÖ'cüydü, Erdoğan onun için katılmadı

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hande Fırat ile işadamı Murat Özvardar’ın nikah törenine katılmaktan neden vazgeçtiğini yazdı. Düğünde, nikat şahitliğine AKP Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın katılması için girişimlerde bulunulduğunu belirten Yılman, ancak Erdoğan'ın ciddi bir istihbarat sonucu nikaha katılmaktan vazgeçtiğini iddia etti.

Yayınlanma: 27.02.2018 - 12:30
Abone Ol google-news

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman bugünkü köşesinde, geçen Aralık ayında evlenen Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’la işadamı Murat Özvardar'ın düğününü ele aldı. Yılman, dikkat çeken bir ayrıntıyı paylaştı.

Düğünde, nikat şahitliğine AKp Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın katılması için girişimlerde bulunulduğunu belirten Yılman, ancak Erdoğan'ın ciddi bir istihbarat sonucu nikaha katılmaktan vazgeçtiğini ifade etti.

Düğünden bir hafta sonra gözaltına alındı

 "Cumhurbaşkanı eğer o nikâha katılmış olsaydı; hasbelkader, bilmeden çok yanlış bir fotoğraf karesinde görünebilirdi" diyen Yılman, nikah şahitlerinden Keskin Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan Keskin hakkında, o dönem ciddi bir soruşturmanın yürütüldüğünü belirtti. Yılman, Keskin'in, düğünden 1 hafta sonra gözaltına alınıp, tutuklandığını ifade etti.

 Yılman, Keskin hakkında, "Hayali ihracat", "Akaryakıt kaçakçılığı" ve "FETÖ örgütü üyesi oldukları iftirasıyla işadamlarına ‘tehdit’ ve şantaj yapma" suçlamaları olduğunu belirtirken, Hande’Fırat'a da seslendi. Yılman, "Ben olsaydım onun yerinde, nikâhıma şahitlik için ricada bulunduğum adamın sicilini muhakkak çıkarttırırdım bir yerlerden" diye ifade etti.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler