Alkol... Uyuşturucu... Bıçak... İstanbul'da 3 ayrı taksici terörü

İstanbul'da üç ayrı noktada tam anlamıyla taksici terörü yaşandı. Bağcılar'da bir taksici trafikte tartıştığı kuryeye bıçak çekti, Ataköy'de uyuşturucu kullanırken görüntülendi, Kağıthane'de ise alkolü sürücü kazaya karışıp, ortadan kayboldu.

Yayınlanma: 07.06.2018 - 10:44
Abone Ol google-news

İstanbul'da üç ayrı noktada tam anlamıyla taksici terörü yaşandı. Bağcılar'da bir taksici trafikte tartıştığı kuryeye bıçak çekip, kovaladı. Ataköy'de ise başka bir taksi şoförü, aracın içinde uyuşturucu madde kullanırken görüntülendi... Kağıthane'de ise alkollü taksi şoförü dehşeti yaşandık. Kazaya karışan taksici aracını da bırakıp kayıplara karıştı. 

Kağıthane'de alkollü taksi sürücüsü otomobile çarptı

Kağıthane'de alkollü olduğu iddia edilen taksi sürücüsü kırmızı ışıkta geçerek bir otomobile çarptı. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken taksi sürücüsü aracını bırakıp kaçtı. Takside bulunan boş alkol şişeleri dikkat çekti.

<video:990921>

Taksici kuryeyi bıçakla kovaladı

 Bağcılar'da bir taksi şoförü trafikte tartıştığı kuryeye bıçak çekti. Taksicinin bıçak çektiğini gören vatandaşların da olay yerine toplandı. Kuryenin taksiciden uzaklaşmasıyla tartışma sona erdi.

<video:990930>

 

Taksi şoförü uyuşturucu kulanırken görüntülendi

Kameralara yansıyan diğer görüntüde ise, aracını sakin bir noktaya çeken ticari taksi şoförünün araç içinde uyuşturucu madde kullandığı görülüyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler