Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ali Koç açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe başkanlığına seçilen Ali Koç hakkında açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 08.06.2018 - 08:30
Abone Ol google-news

<video:991792>

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Buket Aydın moderatörlüğündeki ‘Seçim Özel’de, Demirören Medya Grup Başkanı, Kanal D ve CNN Türk İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysalve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın sorularını yanıtladı.

Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığına seçilmesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerçekten Ali Bey açık ara bir başarı elde etti. Doğrusu ben de evvelsi gün arayıp kendisini tebrik ettim. Yeni dönemde o da artık bu beklenen başarıyı ortaya koyması lazım. Sadece ulusal bazda müsabakalar olmayacak. Zannediyorum, hocayla devam etme gibi bir şeyi var. Aykut Hoca ile devam etmeleri, eksiklerin giderilmesi onların sorunudur. TÜm futbolcularla atılacak adımlarda güçlü bir Fenerbahçe ortaya çıksın isteriz.

Galatasaray iyi bir noktaya gelmiş vaziyette. Orada da Fatih Hoca'nın kendine has üslubu ve ispatlamış olduğu konumu var. Beşiktaş'ta Şenol Hoca zaten tartışılmaz bir durumu var. Kimler gidecek, kalacak bunlar belli değil. Biz de bunları gazetelerden takip ediyoruz. Bizim bu kulüplerimiz, Trabzonspor da dahil. Başakşehir de benim takım. Orada da Abdullah Hoca kendisini ispatlamış vaziyette. Başakşehir'in de ulusal, uluslararası bazdaki başarıları bizleri çok çok sevindirecektir. Kulüplerimize başarılar diliyorum. Artık uluslararası bazda şöyle bir zorlarlarsa biz de iftihar ederiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Spor yapıyor musunuz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Bu ara yok, nerede yapayım ama normal zamanda haftada üç gün böyle bir şeyim var, bu üç gün içerisinde ben bir aletli jimnastik çalışmasını yapıyorum. Bunun dışında şimdi havalar tabii artık güzel, havalar güzel olduğu için de hem basketbol hem futbol ekibimiz var. Onlarla beraber evin orada onları yapabiliyoruz. Tabii burada bütün mesele ter atmak. Teri atmak suretiyle işte o stresi onunla beraber zaten atabiliyorsunuz. Ekibimiz de iyi bir ekip ama ben tabii Cumhurbaşkanı olduğum için bana fazla dokunmuyorlar."

<haber-yatay:991705>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler