Tesadüfün böylesi: 16 hemşire birden hamile

ABD basınında, Arizona eyaletinde bir hastanede çalışan 16 hemşirenin aynı anda hamile kalması konuşuluyor. Hastane, doğum izinlerinin doğuracağı krizi yönetmek için çalışmalara başlanıldığını açıkladı. Düzenlenen basın toplantısında "suya bir şey mi katıldı" esprisi yapıldı.

Yayınlanma: 19.08.2018 - 11:18
Abone Ol google-news

ABD'nin Arizona eyaletinin Mesa kentinde bulunan Banner Desert Tıp Merkezi'nde çalışan 16 hemşire birden hamile kaldı. Hastanenin yöneticilerinden Heather Francis, 16 hemşirenin tamamının 3 farklı yoğun bakım ünitesinde görev aldığını ifade etti.

Eylül ile Şubat ayları arasında doğurması beklenen hemşire kadınlar, 12 haftalık doğum izni hakkına sahipler. 

Düzenlenen basın toplantısında, bir hastane yetkilisi, bir süredir devam eden hamilelik krizini çözmek için çalışmalara başlandığını ifade etti.

"Sakin ol! Annem bir Banner hemşiresi" 

Sekiz aylık hamile olan hemşire Rochelle Sherman, "Bir Facebook grubu kurana kadar aramızda bu kadar hamile olduğunu fark etmemiştik" dedi. Meslektaşı Jolene Garrow ise "Aslında bunu birlikte tatil yapabilmek için planlamıştık" şeklinde espri yaptı.

Aşerdiklerinde kafeteryaya birlikte inmekten hoşlandıklarını ifade eden hemşireler, hastaneden yemekhanede "hamile dostu" gıdalar sunulmasını da talep ettiler. Hemşireler, yemekhanede artık turşu ve zeytin bulunduğu için duydukları memnuniyetin altını çizdiler.

Hastane ayrıca hamile çalışanlarına, üzerinde "Sakin ol! Annem bir Banner hemşiresi" yazan bebek tulumları hediye etti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler