Ünlü şarkıcının tehdit davasında yeni gelişme

Villasının tadilat ve tamirat işlerini istediği gibi yapılmayarak kendisinden fazla para alındığını ileri süren şarkıcı Yusuf Güney ile ödemelerinin yapılmadığını iddia eden mimarlık şirketi sahibi Süleyman Güdül davalık olmuştu. Güney, “Tehdit gibi mevzular ne bana, ne mimar arkadaşıma hiç bir şekilde yakışmaz” derken Güdül, “Şikayetlerimi geri çektim” dedi.

Yayınlanma: 08.09.2018 - 17:04
Abone Ol google-news

Şarkıcı Yusuf Güney, Sarıyer’deki villasının tadilatını yapan mimarlık şirketi sahibinin parasını ödemeyip şirket sahibini hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle adliyelik oldu.

Hürriyet'te yer alan haber şöyle: Yusuf Güney iddiaya göre, 2018 yılının Mart ayında Sarıyer’de satın aldığı villanın tadilatlarının yapılması için mimarlık şirketi sahibi Süleyman Güdül ile anlaştı. Villada önce boya işlemleri yapıldı. Şarkıcı Güney işlemi beğenmedi. Ardından da şirkete villanın içinde başka tadilatlar yaptırdı. 19 bin TL göndermesi gereken tadilatlara karşı da 7 bin 500 TL’lik ödeme yaptı.

Güney ise kendisinden fazla para alındığını belirtti, inşaat ve tadilat işlerini yapan Güdül ile whatsapp üzerinden tartışmaya başladı. Mimarlık firması sahibi ise ödemelerinin zamanında yapılmadığını ve Yusuf Güney’in kendisini, “Bir kere uyarırım seni, ikinci şansın olmaz çok fena yaparım seni” diyerek tehdit ettiğini belirtti. Suç duyurusunda bulunmasının ardından şarkıcı Yusuf Güney hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca “hakaret” ve “tehdit” suçlarından soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın devamında taraflar uzlaştırma bürosuna gönderildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler