Deniz Çakır'dan çok sert tepki: Bu ne terbiyesizliktir yaa...

Oyuncu Deniz Çakır, müzisyen Dilek Türkan'ın aday gösterilmesine rağmen Altın Kelebek Ödülleri törenine girişte engellenmesine çok sert tepki gösterdi.

Yayınlanma: 10.12.2018 - 10:49
Abone Ol google-news

Hürriyet Gazetesi ve Pantene işbirliği ile Zorlu PSM'de 45'incisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri törenine girişte müzisyen Dilek Türkan'ın davetiye listesinde adı olmadığı için engellenmesine oyuncu Deniz Çakır'dan tepki geldi. 

<haber-dikey:1165019>

 

Dilek Türkan'ın yaşadığı olayı duyurduğu paylaşımı Instagram hesabından repost eden Çakır, "Ne iş yaptığı belli olmayan "mesleksiz" ünlülerle dolu ödül törenleriniz sizin olsun... Bu ne terbiyesizliktir yaa... Dilek Türkan'a yapılan koca bi ayıptır... YUH.. KOCA Bİ YUH..." ifadelerini kullandı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Ne iş yaptığı belli olmayan “mesleksiz” ünlülerle dolu ödül törenleriniz sizin olsun... Bu ne terbiyesizliktir yaa... Dilek Türkan’a yapılan koca bi ayıptır...YUH.. KOCA Bİ YUH... #Repost @dilekturkan ··· Panten Altın Kelebek Ödüllerine aday gösterildiğim halde bu akşam gerçekleştirilen ödül törenine alınmamış olmaktan dolayı şaşkınlık içindeyim . Bu ödülün halk oylaması ile verilmesi sebebi ile müziğimi seven ve oyları ile destek olan sizlere duyduğum saygı İzmir konserimden henüz dönmüş olmama rağmen kanımca orada olmam gerektiğini hissettirdi bana ve tüm yorgunluğuma rağmen bu törene gittim. Kapıdan geri çevrildiğimde bana göre pek de hoş olmayan bir hareketle instagramdan canlı yayın yaptım. Bu sizlerden özür dilemek içindi. Desteğinize duyduğum saygıdan dolayı. Yayını yaptığım için içeri alındım. Bu da çok tuhaftı.Aidiyetsizlik duygusu ile hemen oradan ayrıldım. Bu duyurum da organizasyona değil. Sizlere. Alışık olmadığım ve yabancı olduğum bir magazin dünyasının içine halk oylamasında bana oy veren kıymetli dinleyicilerim için dahil olmayı kabullendim. Netice ise; “Gerçeği aramak daima nefret edilecek bir şey ile karşılaşmayı göze almak demektir” Ama güzel olan şey ise karşılaştığın tüm zorbalığa rağmen işine daha büyük istekle sarılmaktır. Şarkı söylemek için o kadar çok sebep var ki. En başta da sevgi var. O??? Teşekkürlerimle. #pantenealtınkelebek

Deniz Çakır (@denizcakir)'in paylaştığı bir gönderi (9 Ara, 2018, 1:42ös PST)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler