MasterChef'de aldatan aldatana, boşanan boşanana

MasterChef yarışma programıyla adını duyuran şef Somer Sivrioğlu 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu'ndan boşanıyor. Programın diğer jüri üyesi Hazer Amani de geçtiğimiz günlerde Sıla ile görüntülenmiş, eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilmişti.

Yayınlanma: 05.02.2019 - 11:41
Abone Ol google-news

MasterChef yarışmasıyla adını duyuran şef Somer Sivrioğlu, 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu ile boşanıyor.

Boşanmanın nedeni olarak Somer Sivrioğlu'nun programın evli editörlerinden birisiyle ilişki yaşaması gösterilmişti.

Somer Sivrioğlu'nun Avustralya'da yaşayan eşi Aslı Sivrioğlu çıkan haberleri doğrulayarak ardından sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı: Medyada çıkan haberler doğrultusunda telefonum susmadı. Üzülerek söylemeliyim ki 18 yıldır birlikte olduğum Somer Sivrioğlu'yla olan evliliğimiz, çıkan haberlerdeki konu yüzünden bitirme kararı aldık.

Zor günler geçiriyorum. Ailem, çocuklarım ve iş hayatımın etkilenmemesi için çabalıyorum. İki pırlanta evladımızın bu süreçte olumsuz etkilenmemesi için herkesten saygı istiyorum. Bu süreçte Avustralya'daki ve Türkiye'deki avukatlarım gerekli açıklamaları şahsım adına yapacaktır. Teşekkür ederim.

"ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ BOŞANDIM"

Somer Sivrioğlu’nun ilişki yaşadığı iddia edilen editörün eski eşi G.E: “Olayı öğrenir öğrenmez soluğu mahkeme kapasında aldım ve eski eşim Pınar Hanım ile 2018 senesinin Aralık ayında yollarımızı ayırdık. Benim için o defter artık kapandı. Adımın o şahıslarla anılmasını istemiyorum” ifadelerini kullandı.

MasterChef yarışmasının diğer jüri üyesi Hazer Amani de geçtiğimiz günlerde Sıla ile görüntülenmiş, eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilmişti.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler