Gökhan Özoğuz’dan 'Kara Cuma' tepkisi

Kasım ayının dördüncü perşembesi kutlanan ‘Şükran Günü’nün ardından cuma günü yapılan Black Friday'e sanatçı Gökhan Özoğuz'dan tepki geldi.

Yayınlanma: 26.11.2017 - 09:57
Abone Ol google-news

Tüm dünyada yapılan alışveriş çılgınlığı 'Black Friday' sona erdi. Birçok alışveriş mağazasında ve internet sitesinde stokların boşaldığı bu alışveriş çılgınlığının yaşandığı güne sanatçı Gökhan Özoğuz sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

'BUNLAR KÜLTÜR EROZYONU'
Gökhan Özoğuz Kara Cuma'yı eleştirdiği paylaşımında "Böyle thanks giving (şükran günü), baby shower (bebek hediye partisi) kutlayıp black friday yapan arkadaşlar. Bayram, gelenek, özel gün başka şey. Bunlar ufak ufak kültür erozyonu" dedi. İşte Gökhan Özoğuz'un Kara Cuma mesajları:

Black friday
Tweet im silindi tekrar yazayım .
Böyle thanks giving ,baby shower kutlayıp black friday yapan arkadaşlar. Hpcam Senin müzik de batı icadı diyen komik arkadaşlar . Bayram ,gelenek ,özel gün başka şey. Bunlar ufak ufak kültür erozyonu

Çağdaş olmak karşındaki herşeye saygı duymaktan başlar .doğu batı farklılıkları güzel bir nüans dan başka bişey diildir ,renktir . Almanya şeker bayramı kutluyormu ? Veya guetamala 19 mayıs kutluyor mu ? Ne biliyim bu tip şeyler .herkes kendi kökeni ile renk katar.hepsi güzeldir.

Ülkemizde yaşayan bütün farklı din ve farklı etnik grupları kendimiz gibi benimseyip sarılmadıkca biz biz ile barışmış olmayacağız. Ama herkes kendi kültürü gelenk ve özel günleri ile katılır bu kervan a .herşey Tek renk olsa gökkuşağı olmazdı zaten

Nedir . Ne diildir .Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında gerçekleşen bir alışveriş çılgınlığıdır.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler