Sırp basını manşet yaptı: Emina Sandal eski sevgilisine geri döndü

Evlilikleri üzerinde uzun süredir kara bulutlar dolaştığı konuşulan Emina ile Mustafa Sandal çifti hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Yayınlanma: 14.02.2018 - 10:22
Abone Ol google-news

Mustafa Sandal ile ayrılacakları konuşulan ancak dedikodulara inat mutlu aile fotoğrafları paylaşan Emina Sandal’ı, Sırp basını manşet yaptı: "Emina, eski aşkı Miskoviç’e geri döndü!"

Günaydın'dan İlker Gezici'nin haberine göre; Sırbistan'da yayınlanan Kurir dergisi, eşiyle bir süredir sorunlar yaşayan Emina'nın eski sevgilisi Marko Miskoviç'e geri döndüğünü yazdı. İkilinin yeniden görüşmeye başladığını yazan dergi, 'Emina ile Marko bir dönem büyük aşk yaşamış, hatta o dönem evliliğin eşiğinden dönmüşlerdi' diye yazdı. Adı Emina ile anılan Marko Miskoviç, Sırbistan'ın büyük bankalarından birinin veliahdı. Popçu Mustafa Sandal, Sırbistan’da doğup büyüyen Boşnak asıllı Emina Jahovic ile Ocak 2008’de evlenmişti. Öte yandan, Mustafa Sandal geçen Kasım’da oğulları Yaman ve Yavuz’a rağmen evi terk edip Zincirlikuyu Zorlu Center’daki ofisine yerleşti. Evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan çiftin boşanacağı iddia ediliyor. Ancak Emina-Mustafa Sandal çifti bunlara rağmen “Tatsızlık var, yenmeye çalışıyoruz. Ne olacağı belli değil” şeklinde merak uyandıran açıklamalar yapıyordu.

Mustafa Sandal bu gerginliği yaşarken bir anda yeni albümünün çıkış parçası ‘Aşk Kovulmaz’ı, Instagram’dan paylaşıp “Şarkı 24 Ocak’tan itibaren tüm dijital platformlarda” diye duyurdu! Bu mesaja eşi Emina Sandal’ı da etiketledi. Emina Sandal tam bir saat sonra Sırbistan’da çıkacak yeni single’ı ‘Next’in Youtube kanalında dinlenebileceğini açıkladı.

Çiftin kısa bir süre sonra oğulları ile kayak tatiline çıkmaları ise "Ayrılığı albüm reklamı için kullandıkları" söylentilerinin çıkmasına neden olmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler