Bakırköy'de dehşet anları: Sürücü yakalandı

Abone Ol google-news

Bakırköy'de, bir sürücü tartıştığı kişilerin üzerine otomobilini sürdü. Çevredeki yayaları da yaralayan sürücü yakalandı. Yakalanan G.Ç.'nin annesinin hakim babasının da savcı olduğu öğrenildi.

02 Ekim 2018 Salı, 18:28

Bakırköy'de, bir sürücü tartıştığı kişilerin üzerine otomobilini sürdü. Olayda çevredeki yayalardan da yaralananlar oldu.

Bakırköy'ün en işlek caddesi İstanbul Caddesi'nde gerçekleşen olay kameralara yansıdı. Kaçan sürücü yakalanarak emniyete götürülürken görgü tanıkları dehşet anlarını anlattı.

Edinilen bilgiye göre, otomobil içinde bir kadını darp ettiği öne sürülen kişiye çevredekiler müdahale etti. Bu sırada tepki gösterenlerin üzerine üzerine aracı süren kişi ters yöne girdi. Önüne çıkanlara çarpan sürücü kaçmaya çalıştı. Olayda 5 kişinin yaralandığı belirtildi. Kaçan sürücü G.S. bir süre sonra polis tarafından yakalandı. Şüphelinin çevredekilerin tepkisi üzerine aynı araçla polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

OLAY ANINI ANLATTILAR

Bir görgü tanığı, "Adam sevgilisini dövüyormuş, millet de görüp müdahale ediyor. Arabandan indiriyorlar, motosikletli gelip kaskıyla kafasına vuruyor. Arabasına binip kaldırımın üstüne bu sefer yayaları eziyor. Bir kaç kişiyi hastaneye kaldırdılar. Ondan sonra 15-20 dakika sonra tekrar geliyor aynı yere. Bu sefer başka birine vuruyor, millet görünce millet 1 buçuk kilometre kovalıyor. Emniyet müdürü arabayı kullanarak buradan çıkardı onu." dedi.

Bir başka görgü tanığı da, "Motora çarptı, arabaya çarptı, sonra geri geldi kavga etmek için vatandaş da üstüne koştu, kaçtı şimdi. Herkesin üstüne arabayı sürdü, hiç durmadan devam etti, yaşlı çoluk çocuk demeden ezdi.'' diye konuştu.

'ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM'

Olay anında kendi aracı zarar gören Ahmet Seven de, olay sonrası karakola gelerek G.S. hakkında şikayette bulundu. Seven, “Alışverişe gelmiştim arabayı sağ tarafa park ettim. Bakırköy yeraltı çarşısına indim. Alışveriş yaparken o esnada bir bayana telefon geldi. Bende o esnada kulak misafiri oldum. Çıktım dışarı baktım. Aracın başına insanlar toplanmıştı. Aracın yanına geldiğimde yaralı bir arkadaş vardı yerde yatıyordu. Orada olayı öğrendim. Arkadaşlara sordum olayı anlattılar. Görüntüler zaten herkes de var. Araçta çok hasar var. Aracın sağ tarafı baştan başa gitmiş. Yürüyen aksamları her şeyi bitmiş. Araç yürümüyor. Aracın bütün arıza ışıklar yanıyor” dedi.

Olay anını anlatan Seven, “Oradakiler sevgilisi olduğunu söylediler. Dövüyormuş zaten. Sevgilisini aracın içerisinde dövüyor. Vatandaşlar durduramamış zaten. Kız arkadaşını bırakıyor. İkincide tekrar geliyor oraya. İkinci defa geldiğinde birisini daha eziyor. Biz olay yerine koşarken polislerle beraber o esnada aracın şoförü birisini niye müdahale ediyorsun diye darp ediyor. Onu polisler kurtardı. Ama bu sefer millete gider yapmaya başladı. O esnada millet galeyana geldi. Memur arkadaşlar kurtardı. Bende konu ile ilgili karakola gelip ifade verdim, şikayetçi olacağım” şeklinde konuştu.

İLK VAKASI DEĞİL

Şüpheli G.Ç.’nin, annesinin hakim babasının ise savcı olduğu öğrenildi. G.Ç'nin, 1 yıl önce Ataköy’de kaldığı hakim-savcı lojmanında, kafede tartıştığı kişilere lojmandan rastgele ateş ederek 2 kişiyi yaraladığı da ortaya çıktı.