Mucize kurtuluş kamerada

Abone Ol google-news

GÜNGÖREN'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet kaldırımda bekleyen iki çocuktan birini altına alarak kırtasiye dükkanına girdi. Kaza sonrası, kamyonetle iş yerinin arasında kalarak yaralanan küçük çocuğu çevredekiler kurtardı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamera görüntülerine saniye saniye yansıdı.

06 Ekim 2018 Cumartesi, 15:17

Kaza Güngören, Güven Mahallesinde önce gün akşam saat 19.50 sıralarında meydana geldi. Abdi İpekçi Caddesi'nde ilerleyen kamyonetin sürücüsü henüz bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu sırada annesinin okuldan aldığı 10 yaşındaki Yusuf İshak Durmuş, arkadaşı ile birlikte yolun karşısına geçti. Kamyonet hızla kaldırımda annelerini bekleyen çocuklardan Yusuf İshak Durmuş'u altına alarak kırtasiye dükkanına girdi.

KAMYONETİN ALTINDA KALAN KÜÇÜK ÇOCUĞU VATANDAŞLAR KURTARDI

Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koşarak, kamyonet ile kırtasiye vitrininin arasında kalarak yaralanan küçük çocuğu bulunduğu yerden kurtarmak için seferber oldu. Çevredekilerin yardımıyla kamyonetin altından kurtarılan yaralı küçük çocuk önce en yakındaki özel hastaneye daha sonra da Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, hafif yaralanan sürücüyü önce hastaneye daha sonra da ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Kaza sonrası iş yerinde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, olay anı başka bir iş yerinin güvenlik kamera görüntülerine saniye saniye yansıdı. Görüntülerde yolun karşısına geçen iki çocuğun arkalarından annelerinin geldiği görülüyor. Kaldırımda annelerinin gelmesini bekleyen çocukların üzerine bir anda kamyonet geliyor. Hızla gelen kamyoneti gören çocuklardan biri son anda hamleyle kamyonetin altında kalmaktan kurtulurken, 10 yaşındaki Yusuf İshak Durmuş ise kamyonetin çarpmasıyla kırtasiye dükkanının vitrinine savruluyor. Küçük çocuğun kamyonet ile iş yerinin vitrininin arasında kaldığını gören vatandaşlar hemen yardıma koşuyor. Vatandaşların uzun uğraşları sonucu kamyonet iş yerinin önünden geri çekiliyor.