DNA sonucu açıklandı, eski eşi kadına saldırdı

Abone Ol google-news

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında evli olduğu sırada başka birisine aşık olan ve çocuğunun aşık olduğu adamdan olduğunu söyleyen Birgül Memiş'in çocuğunun bugün DNA sonuçları açıklandı. Sonuç açıklanır açıklanmaz canlı yayında eski kocası Birgül’e saldırdı.

06 Aralık 2018 Perşembe, 13:22

Hayat hikayesi günlerce konuşulan Memiş aynı programda cinsel istismara uğradığını da söyledi. Müge Anlı'da Birgül Memiş olayında dün DNA testi de yapıldı.

DNA TESTİ SONUCU AÇIKLANDI

DNA testi sonuçları bugün canlı yayında açıklandı. Sonuca göre 4 yaşındaki çocuğun babası, Birgül'ün eski eşi Faruk Bey değil.

"İLK KOCAMI SEVMİYORDUM"

"18 yaşında ailemin zoruyla evlenmeye mecbur bırakıldım. Kocamı sevmiyordum. Evli olduğum süreçte annemle birlikte bitmiş inşaatları temizliyorduk. Orada birisiyle tanıştım ve çocuk ondan oldu."

"Faruk Bey, kendisinden olmadığını bildiği halde neden çocuğu vermiyor?" sorusu üzerine ise Birgül Memiş, "Eski eşim bana inat çocuğumu vermiyor. Çünkü benimle barışmak istiyor. Ama ben evliyim. Onunla barışmak istemiyorum" yanıtını verdi. Genç kadın ardından, "İlk eşimin çocuğu olmuyordu. 2,5-3 sene beraber yaşadık. Bana ve çocuğuma şiddet uyguluyordu" ifadelerini kullandı.

DNA testinin sonucu açıklandıktan sonra eski eşi Birgül’e canlı yayında saldırdı. O anlarda kamera hemen seyirciye döndü ve reklama gidildi.