Ödül töreninde Yılmaz Erdoğan'a gönderme

Abone Ol google-news

Yapımcı Mustafa Uslu, ödül aldığı törende yaptığı konuşmada Yılmaz Erdoğan'ın Netflix kararına gönderme yaparak, "Siz bize ödül vermeye devam ettiğiniz sürece biz güzel filmler çekeceğiz ve emin olun bu filmleri sadece sinemalarda yayınlayacağız" dedi.

27 Şubat 2019 Çarşamba, 09:45

Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu, ödül aldığı törende yaptığı konuşmada Yılmaz Erdoğan'ın Netflix kararına gönderme yaptı.

Uslu, konuşmasında "Siz bize ödül vermeye devam ettiğiniz sürece biz güzel filmler çekeceğiz ve emin olun bu filmleri sadece sinemalarda yayınlayacağız" dedi.

"TÜRK SİNEMASININ ÇOCUKLARI OLARAK İHANETE UĞRADIK"

Yapımcı Mustafa Uslu, İstanbul'da bir üniversitede düzenlenen ödül töreninde Müslüm ile En İyi Sinema Filmi Ödülü'ne layık görüldü. Ödülü almak için sahneye çıkan Uslu, Yılmaz Erdoğan'ın Netflix kararına gönderme yaptı. Uslu, konuşmasında şunları söyledi: "Türk sinemasının çocukları olarak ihanete uğradığımız şu günlerde bu ödül çok anlamlı oldu.

"GÜZEL FİLMLER ÇEKEREK SADECE SİNEMADA YAYINLAYACAĞIZ"

Siz bize ödül vermeye devam ettiğiniz sürece biz güzel filmler çekeceğiz. Bu filmleri sadece sinemada yayınlayacağız emin olun"Uslu'nun sözleri salondakilerden büyük alkış aldı.

VİZYONDAYKEN NETFLİX'TE YAYINLANMAYA BAŞLADI

Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi vizyondayken Netflix'te yayına girmişti. Erdoğan'ın kararı sinema çevresinde tartışmaya neden olmuştu.