Athena Gökhan'dan Süleyman Soylu eleştirisi

Abone Ol google-news

Athena Grubu solisti Gökhan Özoğuz sosyal medya hesabı üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sözlerine ilişkin eleştiride bulundu.

18 Mart 2019 Pazartesi, 21:21

 

Athena Grubu solisti Gökhan Özoğuz Twitter hesabı üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sözlerine tepki gösterdi.

Özoğuz, "Bu hareketler korkunç ya ! Hangi partiden oluraa olsun ! İşte bu tip insanlardan bu tip davranışlardan insan çok rahatsız oluyor! Ülke yönetimi bu tip tiynetten uzak olmalı" ifadelerini kullandı.

Özoğuz paylaşımına gelen bir yoruma ise, "Ben konuşanın Süleyman Soylu olduğunu bile görmedim. Kim söylerse söylesin ama bu tavırları vatandaşa bu şekilde söylemek çok rahatsız edici. İnsana sıfır emniyet hissettiriyor." yanıtını verdi.

 

Üsküdar'da konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Seçimlerden hemen sonra eğer hükümetimiz zafiyete uğrarsa Doğu ve Güneydoğu'da valileri, kaymakamları sokağa çıkarmazlar. Bu sözleşmeyi yapan Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'dur, İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener'dir, FETÖ'dür, PKK'dır, HDP'nin sözde vekilleridir" ifadelerini kullanıyor.

Soylu söz konusu videoda, Saadet Partisi ile ilgili sözlerini eleştiren bir vatandaşa “24 Haziran’da Saadet Partisi sattı bu milleti, hadi oradan densiz. Karamollaoğlu sattı. Densiz, ne söylüyorsun? Utanmadan bir de milletin içine çıkıyorsunuz" diyor.