İmamoğlu'nun sosyal medyaya damga vuran 'antrikot' diyaloğu

Abone Ol google-news

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mesaisinin ilk gününde belediyenin mutfak bölümünde çalışanları ile olan diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mesaisinin ilk gününde belediye çalışanlarıyla tanıştı. Odaları tek tek dolaşan İmamoğlu, çalışanlara başarı diledi. Son olarak mutfak bölümüne giren İmamoğlu, çalışanlara, ‘Yemekte ne vardı bugün’ diye sordu. ‘Musakka vardı. Sizin için de antrikot’ yanıtını aldı. Bu duruma kayıtsız kalmayan İmamoğlu, ‘Olmaz, yanlış. Birine musakka, birine antrikot olmaz. Bir dahakine aynısı olacak’ talimatını verdi. ‘Şehirdeki insanları eşitlemeye geliyorum’ diyen İmamoğlu, böylece ilk olarak “tabldotu eşitlemiş” oldu.

18 Nisan 2019 Perşembe, 16:11

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane’deki merkez binaya gelerek, mesaisine başladı. İlk olarak basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, daha sonra makamına çıkarak, çeşitli toplantılar gerçekleştirdi. İmamoğlu, toplantıların ardından, bulunduğu kattaki belediye çalışanlarıyla tanıştı. Odaları tek tek dolaşan İmamoğlu, çalışanlara başarı diledi. Son olarak mutfak bölümüne giren İmamoğlu, çalışanlara, ‘Yemekte ne vardı bugün’ diye sordu. ‘Musakka vardı. Sizin için de antrikot’ yanıtını aldı. Çalışana, ‘Neden’ diye soran İmamoğlu, ‘O şekilde hazırlandı’ yanıtını aldı.

Bu duruma kayıtsız kalmayan İmamoğlu, ‘Olmaz, yanlış. Birine musakka, birine antrikot olmaz. Bir dahakine aynısı olacak’ talimatını verdi. ‘Şehirdeki insanları eşitlemeye geliyorum’ diyen İmamoğlu, böylece ilk olarak ‘tabldotu eşitlemiş’ oldu

<haber-dikey:1233981>