İmamoğlu ve Yıldırım'a canlı yayın daveti: Gelin kanalımızda tartışın

Abone Ol google-news

Habertürk TV, CHP'nin İstanbul'da halk oylarıyla seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve AKP'li rakibi Binali Yıldırım'a çağrı yaparak "Gelin özgürce karşılıklı tartışın" ifadelerini kullandı.

21 Mayıs 2019 Salı, 19:14

Sunucu Didem Arslan Yılmaz, Habertürk TV adına CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve AK Partili rakibi Binali Yıldırım'a çağrı yaptı. Yılmaz, "Gelin tarafsız platformda karşılıklı olarak birlikte özgürce tartışalım" dedi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) İstanbul seçimlerinin 23 Haziran'da yenilenmesine karar verdi. Kararın ardından adaylar sahaya çıkarak vaatlerini paylaşmaya başladı. Bir yandan da televizyon kanallarına çıkarak vatandaşlara ulaşmaya çalışan İmamoğlu ve Yıldırım'a dikkat çeken bir çağrı geldi.

Habertürk TV, İmamoğlu ve Yıldırım'ı Türkiye'nin Nabzı programına davet etti. Kanal adına çağrı yapan gazeteci-sunucu Didem Arslan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Katılımcı demokrasini olarak bir çağrımız var. İstanbul seçimlerini malum çok önemli. Bu seçimde yarışacak Binali Yıldırım'ın ve Ekrem İmamoğlu'nun gazetecilerin katılımıyla ekranda projelerini tartışması demokrasimize büyük katkı sağlayacaktır. Buyurun Habertürk ekranlarında tarafsız, objektif ve adil bir platformda, Türkiye'nin Nabzı'nda, projelerinizi karşılıklı olarak yurttaşlarımıza açıklayın ve birlikte özgürce tartışalım. Her iki adaya saygıyla davetimizdir."