Montajlı videoya böyle yanıt verdi!

Abone Ol google-news

Programın bir kısmında İmamoğlu’na beka tartışması hatırlatılarak, “PKK’ya FETÖ’ye özellikle yabancı basının Türkiye üzerine İstanbul seçimleri üzerinden tartıştığı konuştuğu meselelere ilişkin bir mesajınız olur mu” sorusu yöneltildi. Ekrem İmamoğlu ise programın sonunda bu videoya sert tepki gösterdi. İmamoğlu, “İşte ülkenin düştüğü durum bu” diyerek bu paylaşımı yapanların arasında İBB çalışanlarının da olduğunu belirtti.

28 Mayıs 2019 Salı, 08:37

Programın bir kısmında İmamoğlu’na beka tartışması hatırlatılarak, “PKK’ya FETÖ’ye özellikle yabancı basının Türkiye üzerine İstanbul seçimleri üzerinden tartıştığı konuştuğu meselelere ilişkin bir mesajınız olur mu” sorusu yöneltildi.

İmamoğlu ise bu soruya “Gelin Türkiye’yi beraber yönetelim. 24 Haziran’da yetki alan AK Parti. Ne bekası? Kim daha vatansever? Bu ülkenin 82 milyon vatanseveri var. Terör örgütlerine karşı hep beraber dimdik ayaktayız” diyerek yanıt verdi.

AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Şahin Keleş, sosyal medya hesabından bu sözlerin montajlanmış bir halini paylaştı.

Ekrem İmamoğlu ise programın sonunda bu videoya sert tepki gösterdi. İmamoğlu, “İşte ülkenin düştüğü durum bu” diyerek bu paylaşımı yapanların arasında İBB çalışanlarının da olduğunu belirtti.